Mierové námestie-chodník-poškodená dlažba

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

V riešení
meno
Martin 08. januára 2024

Dobrý deň

Na Mierovom namesti, v tesnej blizkosti bytovky (vchody 18 a 20) nastalo poškodenie chodnika a zelene, ktoré sa neustále v čase zhoršuje. Aktualne je to neunosne. Poškodeny povrch chodníka, znečistenie blatom, poškodenie zelene.

Máme v bytovke dochodcov, osoby so ZŤP a mamičky s deťmi/kočíkmy, ktorým uvedený stav každodenne znepríjemnuje nažívanie.

Toto poškodenie nastalo a dalej sa zhoršuje vplyvom vjazdu ťažkych nákladných nákladných aut počas zberu komunálneho odpadu (poškodenie znazornene poškodenie zelene, vyjazdene kolaje) a činnosťou stavebnikov v rámci realizácie cyklotrasy, bagrami, nakladnými autami, dovozom materiálu, odvozo odpadu.
Poporosím o zaradenie danej lokality do plánu obnovy, aby sa v blizkom čase naplanovala obnova s vyššie uvedeného dôvodu. Ďakujem

09. január 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Ďakujeme za Váš podnet. Bude sa ním zaoberať útvar výstavby a životného prostedia.
Kto? Útvar výstavby a životného prostredia, Tekos Malacky
Kedy? 2024

Matúš Gelinger
Mesto Malacky
26. apríl 2024

Martin

Dobry den.
Na zaklade výzvy prevadzkovateľa stranky OdkazPreStarostu posielam aktualny stav riešenia podnetu:
Podarilo sa zatial vyriešiť iba stav nespevnenej plochy na priloženej fotke (Foto 1). Teren bol zrovnany a zatrávnený. Ostatné problemy sa zatial nevyriešili, stav ich je bez zmeny. Povrch asfaltového chodníka sa nadalej zhoršuje.

Po dosypaní zeminy vedla chodnika kade jazdia smetiarske auta (Foto 2) to vydržalo asi 2 tyždne. Kolaj sa tvorí odznovu.
Prosím o naplánovanie trvalého riešenia, ktorý zlepší stav v tejto lokalite.
Ďakujem
Martin

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania