Veľkomoravská-Cesty a chodníky-iné

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

Vyriešený
meno
Martin Grujbár 21. januára 2024

Veľkomoravská: Nedokončené parkovisko - už mesiac tu nebola ani noha ! Na tomto mieste kde by sa každé (aj jedno) parkovacie miesto dalo vyvážiť zlatom je stále nedokončených cca 8 miest ! Budeme čakať do konca tohto roka ?

22. január 2024

Lucia

…asi sa to nefinancuje z eurofondov, tak to má čas…veľa času…zima je…ale určite sa to skôr, alebo skôr neskôr dokončí.
Ja si naozaj nemyslím, že je mesto povinné každému zabezpečiť pohodlné parkovanie priamo pred vchodom, ale čakala by som, že sa budú takéto rekonštrukcie/stavby robiť rýchlejšie, aby sa čo najviac eliminovali problémy s parkovaním, ale aj kvôli bezpečnosti. Ako je vidieť na fotkách, žiadne označenie, žiadne zabezpečenie, nič…
24. január 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Ďakujeme za Váš podnet. Parkovisko bude dokončené vo vhodných meteorologických podmienkach nakoľko aktuálne počasie nedovoľuje dokončenie stavebných prác.
Kto? Útvar výstavby a životného prostredia, Útvar strategického rozvoja, Erigom
Kedy? 2024

Matúš Gelinger
Mesto Malacky
24. január 2024

Lucia

…hlavne, že asfaltovať Ľuda Zúbka, Námestie SNP a Partizánsku išlo na začiatku decembra, keď boli teploty pod nulou, snežilo alebo pršalo. Vtedy boli veľmi vhodne poveternostné podmienky…a dokončiť parkovisko je problém…toto je už fakt na smiech…
24. január 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, p. Lucia,
V podnete zo dňa 8.12.2023 žiadate o preverenie dodržiavania STN a v tomto podnete žiadate dokončenie parkoviska za ich jasného porušenia?

Matúš Gelinger
Mesto Malacky
24. január 2024

Lucia

Prosím, pán Gelinger???
Už som si myslela, že ste na môj podnet ohľadom asfaltovania na spomínaných uliciach úplne “zabudli” a zrazu viete reagovať? Tak nech sa páči, môžte sa vyjadriť k danému podnetu priamo pod ním. Stále čakám na zdroj, z ktorého ste čerpali informácie o počasí v dané dni, keď práce prebiehali…a áno, stále trvám na tom, že boli porušené STN. Keď to išlo vtedy, teraz to nejde? Veď v MA sa takéto “banality” neriešia… a čo chodníky a cyklotrasy v iných častiach mesta, ktoré sa robili v zimnom období? Tam prečo neboli práce pozastavené a neboli dorobené až bude lepšie počasie? Teraz sa budete vyhovárať na STN?
25. január 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Ako som uviedol v podnete ohľadom asfaltovania, informácie som čerpal na základe poskytnutých informácií stavebného dozoru, zo stavebného denníka.
Zároveň je rozdiel medzi počasím, kedy teplota v noci klesne na 0 stupňov a pracovníci sa cez deň snažia pokračovať v stavebných prácach, aby sa nedostali do ešte väčšieho časového sklzu a medzi počasím, kedy sú niekoľko týždňov mínusové teploty a stavebné práce sa musia dočasne zastaviť. Ako som uviedol v odpovedi, vo vhodných meteorologických podmienkach sa bude okamžite pokračovať.
Kto? Útvar výstavby a životného prostredia, Útvar strategického rozvoja, Erigom
Kedy? 2024

Matúš Gelinger
Mesto Malacky
15. február 2024

Martin Grujbár

Zničený chodník
17. február 2024

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet sme opätovne preposlali samospráve.

S pozdravom
Anna Rybáriková
Odkaz pre starostu
[email protected]
04. marec 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Stavebné práce boli dokončené. Poškodenie uvedené v komentári vyššie bolo odstránené.
Kto? Útvar výstavby a životného prostredia, ERIGOM
Kedy? Marec 2024

Matúš Gelinger
Mesto Malacky

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania