Hviezdoslavova-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

V riešení

Dobry den, už sme na úseku Hviezdoslavova ulici časť od Cesty Mládeže po KoZiu nemali dlho vytopené pivnice.Po tejto ulici nám už viac ako mesiac jazdia nákladné autá plne naložené vozia zeminu.Nam sa pri prechadzani áut porád otriasajú domy. Táto cesta odjakživa nemá žiaden podklad a nie je spevnená.Pred pár rokmi na tomto úseku boli z oboch strán zákaz vjazdu nákladiakom.Dopravne značky zmizli boli odstránené .Dovtedy nebol problém s mestskou kanalizáciu.Pozrite sa na to prosim a preverte situáciu.Nechceme byť znovu vytopené.Pisem to v mene občanov tejto časti ulice.

22. marec 2024

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet sme preposlali samospráve.

S pozdravom

Terézia
Administrátorka portálu pre mesto Malacky
[email protected]
27. marec 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Ďakujeme za Váš podnet. Preveríme možnosti riešenia.
Kto? Útvar výstavby a životného prostredia, odbor dopravy
Kedy? Apríl 2024

Matúš Gelinger
Mesto Malacky
27. marec 2024

Stefan Tesarovic

To budeme čakať až dokončia cestu M.Benku.Zatial nám ju rozbijú.Jazdia každej pol hodiny.Preverili ste si to .Potom budeme mať mi občania problémy.
09. apríl 2024

Stefan Tesarovic

Ta samospráva to nejako dlho rieši fakt budeme čakať až tú cestu rozbijú úplne a skončí sa oprava cesty M.Benku.Uz nákladiaky vozia plne autá kusy betónu a zemina je to ťažké na tú nespevnenu cestu novú nám roky nerobíte len zaplaťte jamy čo vydrží chvíľu.Fakt budeme čakať až sa nám začne znovu zasypať a upchavat kanalizácia .Mám tento problém zaslať starostovi dať mu to na vedomie.
12. apríl 2024

Stefan Tesarovic

Prosím Vás už niečo urobte urýchlene tá cesta zo dňa na deň jej stav sa zhoršuje a poškodzuje robia sa priehlbiny a jamy o chvíľu sa stane neprejazdnou mám Vám to nafotiť.Sama záplata a priehlbiny To sa fakt čaká až sa dokončí oprava cesty Martina Benku. To už bude neskoro.
12. apríl 2024

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet sme opätovne preposlali samospráve.

S pozdravom

Administrátorka portálu pre mesto Malacky
[email protected]
12. apríl 2024

Stefan Tesarovic

Dnes som pozrel ulicu Martina Benku už je pred dokončením zabetónované len natiahnuť asfalt a hotovo nákladiaky už prestanú po našej ulici jazdiť vyšlo im to nestačila to u6samospravs poriešiť. Ale teraz nech si ide samospráva pozrieť a poriešiť ten náš úsek Hviezdoslavovej od cesty mládeže po KoZiu v akom ostala stave.Same výtlky jamy a nerovnosť ako tankodrom.A čo teraz.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania