Nedodržiavanie vzdialenosti pri parkovaní

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

Vyriešený
meno
Obcan 29. januára 2016

Pernamentne parkovanie na chodniku na ulici murgasovej - niekolko aut, napriek tomu ze maju parkovacie miesta na svojom pozemku parkuju na chodniku.

01. február 2016

Odpoveď samosprávy

ďakujeme za podnet, už sa ním zaoberá Mestská polícia. Parkovanie v tejto lokalite (Murgašova, Kukorelliho, Clementisa, Gabčíka, Svobodu, Veselého, Uhra) sa bude riešiť komplexne v spolupráci MsP, viceprimátora, poslancov a dopravného inžiniera.

Ľ.Pilzová, hovorkyňa mesta Malacky, MsÚ Malacky
02. február 2016

Lucia

20 rokov to nikomu nevadilo vsetci susedia su na to zvyknuty a dokonca aj na to ze jazdia do pritismeru lebo Murgasova je jednosmerka.Jednanie na MP neskutocne neludske a arogantne.Aby mojej mame povedali ze ked nema kde zaparkovat nech preda auto?A to uz kde sme aby s nou clovek z uradu takto jednal?Ked je lad a sneh chodnik musime odpratat lebo je nas a ked tam stoji s autom uz nas nieje?Teraz chdi panko a foti si auta asi z nudy.
05. február 2016

Karol

Osobne by mi viac vadilo, že auto stojí v križovatke.
10. február 2016

občan

Prosím Vás, čo sa to deje v Malackách? Komu napadol taký nezmysel, aplikovať cestný zákon v Meste Malacky, v lokalitách zhustenej výstavby rodinných domov - zástavieb z čias hlbokej totality, kde sa infraštruktúra zúžila na jednosmerné úzke cesty a úzke chodníky, pričo domy sú na seba priam nalepené s obmedzenou plochou predzahrádok. Mnohí si ešte v 80-tych rokoch minulého storočia upravili vstupy na svoj úzky pozemok výsadbou zelene, stromov s cieľom zútuľniť si prostredie. Je absurdné požadovať v týchto lokalitách parkovať na vlastných pozemkoch a nútiť tak majiteľov domov k náročným prestavbám plotov a predzáhradiek. Komu vadia autá zaparkované vlastníkom domu pred jeho vlastným vchodom, mnohokrát len vo večerných a nočných hodinách, keď je ulica vyľudnená? Jedna vec je striktné dodržiavanie zákona za každú cenu a druhá je uplatňovanie zdravého rozumu a slušného spolunažívania.
16. február 2016

Jana

Tiež nás zarazilo toto "nariadenie". Pochádzam z tejto lokality, býva tu moja mamina. Sme traja súrodenci, ktorí k nej pravidelne chodíme na návštevy a neviem si predstaviť, kde by sme mali zaparkovať autá? Má si snáď prerobiť celú predzáhradku na to, aby sme mali kde zaparkovať? Parkovisko, ktoré je na konci Clementisovej ulici je stále plné. Komu prosím Vás začalo toto vadiť? 30 rokov bolo všetko v poriadku....
04. marec 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Mestská polícia vykonala miestne šetrenie, počas ktorého vyzvala majiteľov vozidiel, ktoré parkovali v rozpore so zákonom, aby s vozidlami parkovali na svojich pozemkoch, parkoviskách, prípadne na miestach, kde zákon umožňuje parkovať. Mestská polícia bude i naďalej v tejto lokalite vykonávať kontroly.
Vzhľadom k tomu, že zverejnené fotografie nemôžu byť použité ako dôkaz v priestupkovom konaní, tak Vás žiadame, aby ste v prípade zistenia porušovania predpisov vec bezodkladne oznámili na bezplatnom telefónnom čísle 159.

Ďakujeme

Milan Ondrovič, zástupca primátora
18. január 2017

Roman

Tak keby ste láskavo občas prekontrolovali túto lokalitu. Každý večer parkujú autá na chodníkoch. Dakujeme

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania