Neosvetlený prechod pre chodcov na Legionárskej ulici

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

Vyriešený
meno
Michal 05. februára 2016

Potreba osvetlenia prechodu pre chodcov na Legionárskej ulici. Vo večerných hodinách je vyššie nebezpečenstvo zrážky s motorovým vozidlom nakoľko to je hlavnáý ťah na Studienku a Rohožník a je to vo velmi neprehľadnej zákrute hlavne smerom z Rohožníka a veľmi lahko môže prísť k zrážke s chodcom, cyklistom či iným účastníkom cestnej premávky.
Nechceme predsa čakať až kým sa tu stane dopravná nehoda.

18. február 2016

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za Váš podnet. Predmetná komunikácia je v správe Regionálnych ciest Bratislava. V minulom roku sa nám podarilo v spolupráci s nimi zabezpečiť bezpečné nasvietenie priechodu pre chodcov pri nemocnici. V tomto roku budeme iniciovať bezpečné nasvietenie tohto priechodu pre chodcov.

Milan Ondrovič, ÚSR MsÚ
22. február 2016

Mesto s dobrou adresou?

ďakujeme, že budete iniciovať bezpečné nesvietenie priechodu pre chodcov.
28. november 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, osvetlenie priechodu pre chodcov na Legionárskej ul. – mesto si nechalo vypracovať projektovú dokumentáciu osvetlenia 15-tich priechodov pre chodcov v rámci nasledujúcej etapy realizácie a obnovy verejného osvetlenia v meste Malacky. Nakoľko sa jedná o značnú investíciu, verejné obstarávanie by malo byť vyhlásené po schválení rozpočtových prostriedkov na tento zámer v budúcom roku. Matej Farkaš, MsÚ Malacky

17. august 2018

Odpoveď samosprávy

Prechod bol posunutý do bezpečnejšej zóny, kde je lepší výhľad, a zároveň bol aj osvetlený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania