Zóna 30 na Hurbanovej ulici

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

Vyriešený
meno
Michal 05. februára 2016

Doplniť zónu 30 na Hurbanovej ulici a priľahlých ulíc z dovodu zberného dvora, ktorý sa nachádza na konci Hlbokej ulice.
Plne naložené auta komunálnim odpadom ako aj osobné auta s prívesnými vozíkmi jazdia ako na pretekarskej dráhe, pretože po okrajoch parkujú osobné autá pred domami a zbytočne tak prichádza ku kolíznim situáciam a zvyšuje sa tým nebezpečenstvo zrážky s chodcom, cyklistom či iným účastníkom cestnej premávky.

18. február 2016

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za váš podnet. Budeme sa ním zaoberať na dopravnej komisii vedenej OR PZ v Malackách. O výsledku Vás budeme informovať.

Milan Ondrovič, ÚSR MsÚ
10. máj 2016

Michal

Dobry den,
Rad by som sa informoval v akom stave je tento podnet kedze je uz Maj a niesu tu doposial ziadne nove informacie. Vdaka
17. máj 2016

Michal

Dobry den,
Je tu niekto kompetentny co riesi uz aj nahlasene podnety, alebo si len splnil ulohu ze dal podnet do statusu "v rieseni" a kasle na to? Myslym si ze od 18.2.2016 by ste mohli vediet v akom stave je dany podnet a ci sa s tym niekto bude dalej zaoberat.
28. september 2016

Michal

Neriesene podnety, alebo zabudnute?

Dobry den,
zaujima mna preco neriesite resp. neinformujete ludi, ktory vam nahlasia podnet v akom su stave aj ked sa na to viac krat dopytuju. Vy date podnet "v rieseni" a tym to pre Vas konci ci ako to mam chapat? Vid priklad: https://www.odkazprestarostu.sk/malacky/podnety/24770/zona-30-na-hurbanovej-ulici Tento podnet tu je tu uz od 5.2.2016 a stale nie je informacia v akom je to stave a ci sa tym niekto zaoberal. O inych ani nehovorim. Dakujem Vas danovy poplatnik a obcan tohto mesta.
05. október 2016

Odkaz pre starostu

Dobrý deň Michal.
Samospráva bola z mojej strany na riešenie tohto podnetu opätovne upozornená.

S pozdravom

Maroš Kramár
Administrátor portálu Odkaz pre starostu pre mestá Stupava a Malacky
25. november 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Zóna 30 bola schválená dopravným inžinierom ODI Malacky. Keďže v súčasnosti sa spracúva riešenie dopravného režimu v rámci celej lokality Rádek, dopravné značenie si vyžaduje investíciu, ktorá nebola zaradená v tohtoročnom rozpočte. Po schválení rozpočtových prostriedkov na tento zámer bude v nasledujúcom roku realizovaný.



Matej Farkaš, MsÚ Malacky

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania