Miestna komunikácia - ulica J. Kubinu v obytnej zóne

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

Vyriešený
meno
Jozef Ježek 09. februára 2016

Dobrý deň.
Dávam podnet na opravu cesty - ulica Jozefa Kubinu. Cesta na konci obytnej zóny / v intraviláne / je v dezolátnom stave!

19. február 2016

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme, za Váš podnet. Vaša žiadosť bude zaradená medzi ďalšie žiadosti obdobného typu. Napriek tomu, že sme niekoľko násobne zvýšili objem finančných prostriedkov určených na výstavbu a rekonštrukciu miestnych komunikácií, nemôžme uspokojiť všetky žiadosti. Po preverení vlastníckych vzťahov, príprave projektu a vyčíslení nákladov vás budeme informovať.

Milan Ondrovič, zástupca primátora
19. február 2016

Lucia

Tiez sa pridavam ako obyvatelka tejto ulice k nutnosti riesenia tejto uz dost neunosnej situacie na tejto ulici..ulica J.Kubinu zostala totalne rozbombardovana po vybudovani prvej casti kanalizacie...jamy sa dosypali len drtou, asfalt siaha len do 1/3 cesty...auta sa vyhybaju jazdou priamo do pola, kedze cesta nie je dost siroka (a nikto vlastne ani netusi odkial-pokial siaha)..pre chodcov a mamicky s kocikmi je prechod blatovym terenom pri vyhybani protiiducim autam takmer nemozny. Prechod po dazdi a potme je hazard so zivotom.
Kedze sa planuje tento rok dobudovanie 2 etapy kanalizacie v casti Pridavky, bolo by vhodne dobudovat primeranu komunikaciu aj vzhladom na pribudajuce mnozstvo novych rodinnych domov.
20. apríl 2016

Lucia

Uplynuli dalsie 2 mesiace a podnet je stale v rieseni. Ja by som podnet preklasifikovala z rekonstrukcie na vybudovanie novej komunikacie. Aj ine casti Malaciek si zasluzia pozornost okrem Cesty Mladeze!
23. november 2016

Lucia

Mohli by sme dostat uz nejaku odpoved co sa planuje alebo skor neplanuje s touto ulicou? Podnet bol uz 3x aktualizovany s viacermi komentarmi a stale bez odpovede..
03. október 2020

Monika Ježková

Dobrý deň prajem,

tento podnet svieti v riešení od roku 2016, prosím administrátora o preposlanie samospráve.

Ďakujem pekne.
05. október 2020

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

Andrea Addová
Odkaz pre starostu
[email protected]
26. marec 2021

Monika Ježková

Ulica je dokončená

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania