Možnosť využívať stojan na bicykel.

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

Vyriešený
meno
Mesto s dobrou adresou? 22. februára 2016

malackí šoféri sú vnímaví, ohľaduplní, jednoducho úžasní :)
Mentálna výbava nás, Malačanov - ja som šofér, kto je viac.
Navrhujem, osadiť betónové zátarasy tak, aby nebol možný presah do chodníka. Aby bola možnosť využívať stojan na bicykel.

29. február 2016

Odpoveď samosprávy

V súčasnosti sa spracováva generel cyklistickej dopravy, v rámci ktorého sa uvažuje s vedením cyklistickej trasy práve v tomto území. K akýmkoľvek stavebným úpravám v tejto lokalite môže dôjsť až po jeho schválení.

Milan Ondrovič, zástupca primátora
27. jún 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
stojany na bicykle boli premiestnené tak aby plnili svoj účel.

Matej Farkaš, MsÚ Malacky
06. marec 2017

Miro Jánošík

Ja myslím že je problém s tými stojanmi celkovo, sú pre bicykle nevhodné. Skúšal som v nich parkovať dva krát a od vtedy to nerobím, bicykel radšej opriem o ten železný obal stromu, pretože sa bojím zohnutia kolesa.

Ak umiestnim bicykel do tohto stojanu tak tam drží spodnou časťou kolesa. Celá váha bicykla ťahá bicykel nabok a tak sa snaží ohnúť koleso ...

Úplne nanič je ten stojan aj preto, že nedáva možnosť zamknúť si tu bicykel o stojan aby ho nikto neodcudzil. To železné očko na zemi je jednak neprístupné (ak budú bicykle v dvoch stojanoch vedľa seba tak tam nedočiahnem), jednak ďaleko od kostry (zamknutie iba kolesa je nebezpečné) a malé (neprevlečiem tadiaľ väčšiu reťaz).

Viem že mesto plánuje úpravu cyklostojanov. Myslím že by bolo dobré odsledovať či sa tieto vôbec používajú, a ak ich ľudia nepoužívajú tak ich odstrániť úplne, prípadne z nich spraviť niečo iné - zábrany parkovania na trávnikoch alebo niečo podobné.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania