Rozbitý kôš

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

Vyriešený

na marakane rozbity kos vedla skoly

05. apríl 2016

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za Váš podnet, bol postúpený spoločnosti Tekos.

Milan Ondrovič, zástupca primátora
07. apríl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
sme radi, že si všímate veci okolo seba. Totálne poškodený košík vandalmi bol vymenený za nový. Je nám ľúto, že v konečnom dôsledku mohol pribudnúť do mesta napríklad nový strom, namiesto toho však investujeme svoj čas a prostriedky do rekonštrukcie nezmyselných demolácií. Sme ľudia. Skúsme k tomu aj ľudsky pristupovať.
Ďakujeme TEKOS.

Mgr. Lukáš Kriško, obchodný manažér spoločnosti TEKOS,spol. s r.o.
07. apríl 2016

Štefan Hronček

Dobrý deň p.Kriško

celkom nerozumiem vašej odpovedi.
oceňujem Váš aktívny prístup pri odstraňovaní nedostatkov a rovnako zdieľame s manželkou rozčarovanie nad podobným nezmyselným poškodzovaním cudzieho majetku.
preto pevne verím , že výčitka , alebo povzdychnutie vo vašej poznámke nemali patriť oznamovateľovi tejto nezhody, ale širokej verejnosti vrámci Malaciek.

Určite by bolo zaujímavé uverejniť teda náklady, ktoré Tekos a tým pádom Malacky museli vynaložiť na opravy poškodení v dôsledku vandalizmu. napríklad od spustenia odkazu pre starostu.

s pozdravom Hronček
11. apríl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň pán Hronček,
veľmi si vážime čestných občanov mesta, ktorým záleží na svojom okolí a dávajú si námahu s oboznamovaním nás o podobných prípadoch ako bol tento. Pravdaže - (ako ste poznamenali) - to tzv. povzdychnutie bolo nad celospoločenským smerovaním ľudského zmýšľania a správania sa nielen voči sebe samým, ale voči spoločnosti ako takej a svojmu okoliu, či k veciam, ktoré nám nepatria. Za pochopenie ďakujeme.

Mgr. Lukáš Kriško, Tekos

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania