Krík zasahujúci do križovatky

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

Vyriešený
meno
Anton 23. mája 2016

V križovatke ulíc Kukučínova / Pribinova zasahuje krík do cesty, ktorý zneprehľadňuje križovatku a pri odbočovaní núti vodičov vozidiel prejsť do protismeru! Naviac je na okraji cesty pri kríku (zámerne) umiestnená skala alebo betónová kocka, aby nútila vodičov vozidiel ísť čo najďalej od okraja cesty. Pravdepodobne si tak majiteľ priľahlého domu chce zabezpečiť, aby vozidlá nejazdili na pomyselný "zelený pás" pri ceste (medzi cestou a rozpadnutým chodníkom), ktorý - zrejme - ani nie je v jeho vlastníctve. Namiesto popisovania bude jednoduchšie sa previezť vozidlom po Kukučínovej ul. v smere od V. Levár a zatočiť doprava na Pribinovu ul. a zistíte, že ste boli donútení prejsť do protismeru, čo hrozí zrážkou vozidiel alebo aj s bicyklom.

26. máj 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podnet sme preverili na mieste. Jestvujúca zeleň bola ostrihaná a nezasahuje do cesty. Miesto je podľa nášho názoru prehľadné. Upozorňujeme, že v oblasti je upravená maximálna povolená rýchlosť v rámci zóny na 30km/h.

Matej Farkaš, MsÚ Malacky
27. máj 2016

oskar

prehladne? si vyskusajte ist tam autom ci uz od horsta alebo zo slepej ulice, podnet na osadenie zrkadla z 2. marca stale bez odpovede...
02. jún 2016

Odkaz pre starostu

V križovatke ulíc Kukučínova / Pribinova je väčší krík zasahujúci do cesty. Nielen že tak zužuje cestnú komunikáciu, ale aj bráni výhľadu. Ide o krík pri rohu rodinného domu č. 29 na Pribinovej ul. V minulosti som dal rovnaký podnet, ale nedokázali ste identifikovať ten krík (popisoval som jazdu). Preto zasielam záber z Googlu map (nie je to fotografia urobená na mieste). Dôležité je, že ten krík je v súčasnosti viac rozrastený. Všimnite si tiež betónovú kocku pod kríkom, ktorá tam je doteraz. V záujme bezpečnosti cestnej premávky by som navrhol úplne odstrániť tento krík.
Anton
03. jún 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
krík bol orezaný, miesto je momentálne prehľadné. Ešte raz dávame do pozornosti, že v oblasti je upravená maximálna povolená rýchlosť v rámci zóny na 30km/h.

Matej Farkaš, MsÚ Malacky

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania