Rekonštrukcia parkoviska Záhorácka

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

Vyriešený
meno
Katarína 06. júna 2016

V súčasnej dobe prebieha na Záhoráckej rekonštrukcia parkoviska. Od paneláku na Záhoráckej ulici sú inštalované nové obrubníky. Na jednom konci je obrubník cca 4 cm nad úrovňou starého chodníka a na druhom konci je už obrubník vo výške cca 8 cm, ak nie vyššie.
Bude rekonštruovaný aj chodník, aby bol obrubník v rovnakej výške? Ak nie, nedali by sa tie obrubníky ešte upraviť do výšky, aby tam nebol taky vysoký presah? Keď človek bude niečo vyberať, resp. vkladať do auta (do kufra), tak bude musieť dávať ešte aj pozor, aby sa nepotkol o vyvýšený obrubník.
A autá, co majú trochu nižšie nárazníky, tak budú musieť cúvať, aby si majitelia nepoškodili predný nárazník.
Ďakujem za odpoveď

07. jún 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
rekonštruovať sa bude aj chodník, ktorý bude v úrovni obrubníkov a bude sa bezbariérovo napájať ku vchodom bytového domu. Súčasné rozdiely výšok oproti pôvodnému chodníku sú spôsobené jeho zvlnením. Nové obrubníky sa osádzajú do roviny a nový chodník bude samozrejme v úrovni hornej hrany obrubníkov.

Matej Farkaš, MsÚ Malacky
07. jún 2016

Katarína

Veľmi pekne ďakujem za odpoveď.
13. jún 2016

Ivan Polak

Parkovanie

Dobry den...

Rad by som sa informoval, kedy bude oprava parkoviska na Zahorackej (pri kostole), nakolko toto parkovisko je pretazene a potrebovalo by tiez rekonstrukciu. (prikladam orientacne foto)

Dakujem...
28. jún 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
parkovisko bolo dokončené, odovzdané a už slúži verejnosti.

Matej Farkaš, MsÚ Malacky
28. jún 2016

Katarína

Ano, to je pravda, parkovisko sluzi verejnosti. Avsak nie su dokoncene stojiska na kontajner, verejne osvetlenie, vysadena zelen a uz vobec nie je urobeny slubeny chodnik. Viete mi k tomu dat nejaky termin?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania