Altánok na Radlinskeho ul.

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

Vyriešený
meno
Michal Vozarik 07. júna 2016

Altánok stojí vo vnútrobloku , kde je večer počuť doslova všetko a nehovoriac o večerných stretnutiach stále tých istých , ktorí tak hlučne popíjajú, že sa to nedá vydržať. Preto vás žiadam o rozobratie tejto nešťastnej stavby. Kľudne vám zozbieram aj dvesto podpisov od tu bývajúcich, keď neveríte. Ďakujem. Vozárik.

13. jún 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
altánok je súčasťou revitalizácie vnútrobloku. Zámer a jeho umiestnenie boli prerokované s obyvateľmi. V súvislosti s rušením nočného kľudu primátor osloví listom dotknutých obyvateľov s prosbou o rešpektovanie času nočného kľudu. Rovnako mestská polícia bude vykonávať častejšie hliadky v danej lokalite.

Matej Farkaš, MsÚ Malacky
18. jún 2016

Jozef

Dobry den pan Farkas,
ja osobne toto riesenie nepokladam za spravne.
Ved sa niekedy skuste prist pozriet, ako to prebieha. Pride mestska policia, ludia odidu a potom za 20 minut su spat. A to mame zase volat mestsku policiu? Stale dokola. Keby to bolo len raz za cas, ale to je skoro kazdy vikend. Chapem, ze ked je vonku prijemne, ludia chcu niekde si posediet, ale preco ich ma pocuvat cely vnutroblok?
12. máj 2017

Silvia Lešková

Prešiel od podnetu skoro rok a nič sa nezmenilo. Navyše tam mládež začala vysedávať, hulákať, popíjať atď. už rovno po škole. Takže byť celé poobedie, ale aj v noci v hluku.....no myslím, že keby tu mal byt niekto z kompetentných, asi by sa to inak riešilo. Máme tu aj malé deti, ktoré poobede spia. Ja im nemôžem ani okno otvoriť, aby ich ten hluk nezobudil. Navyše je tam strašný neporiadok. Rozbité sklo, neraz zvratky. Pre koho je to ihrisko robené, keď sa deti bojím vypustiť na trávu aby sa náhodou neporezali.
Navyše, veľká kampaň sa okolo úmyslu revitalizať areál vnútrobloku nerobila. Ja som sa o altánku dozvedela, až keď sa začal stavať. Neviem, či by si niekto, kto o tom rozhodoval, niečo také postavil aj pred svoj vlastný dom - bytovku.
14. máj 2017

Michal Vozarik

Ja si myslím, že altánok sa dá pekne rozobrať, a stavbu premiestniť niekde inde. Napr. do zámockého parku. Alebo Starostovi pod okna. Ide leto a bude to horšie a horšie. Rád by som stretol toho hlupáka čo túto stavbu sem navrhol. S pozdravom Vozárik.
14. máj 2017

Michal Vozarik

Podla môjho odhadu je tu vnútrobloku asi dvesto bytov. Ja si myslím že asi 90% bude súhlasiť s odstránením altánku. Pokial to pomôže, môžme urobiť petíciu s podpisami dotknutých.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania