Kohútik

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

Vyriešený
meno
vendeta 09. augusta 2016

Kohútik zdroja pitnej vody vytočený do neštandardnej polohy. Asi funkčný, no originalita by asi mala byť prezentovaná inak a inde... :-)

15. august 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
kohútik je opravený.

Matej Farkaš, MsÚ Malacky
16. august 2016

vendeta

Po vyriešeni podnetu, zasielam aktualny stav z 16.8.... Zeby to niekto opat "upravil", alebo sa na to niekto vykaslal? Mimochodom - nemohli by sa po vyrieseni problemov zdokumentovat a zverejnit ich vyriesene podoby?
17. august 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
prikladám fotografiu z 10. augusta, keď pracovníci Tekosu kohútik opravili. Podnet som im nahlasoval ja osobne po prechádzke v zámku ešte predtým, než sa objavil na Odkaze pre starostu.

Veľmi ma mrzí, že medzi nami existujú jedinci, ktorí opakovane ničia prácu ľudí, ktorí sa snažia o to aby sme mali pekné, čisté a moderné mesto, za ktoré sa nemusíme hanbiť.
Samozrejme, kohútik znovu opravíme. Snáď tak, aby vydržal naďalej slúžiť všetkým.

Matej Farkaš, MsÚ Malacky
17. august 2016

vendeta

Dobrý deň,
uvedomujem si, že pootočený kohútik nie je najväčší problém tejto planéty... Vlastne ma mrzí princíp, kedy si nevieme vážiť veci a práce ľudí - ktoré a ktorých platíme aj zo svojich peňazí. Tí čo to nechápu, by mali byť o tom poučení, prípadne čas a prostriedky na nápravu preplatiť. Pomocníkom by mohol byť kamerový záznam z blízkej kamery. Každopádne Vám držím palce v snahe o krajšie mesto. Vďaka
21. október 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
pred zimným obdobím boli kohútiky demontované. Uvidíme, či sa fantóm objaví aj na jar.

Matej Farkaš, MsÚ Malacky

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania