Preplnený kontajner /pokračovanie/

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

Vyriešený
meno
Veronika 13. novembra 2016

Dobrý večer.V pondelok vyvážajú kontajner.Je streda a takto to vyzerá okolo zbernej nádoby.Fúkne vietor a je to všade a pod oknami rodinných domov oproti.Žiadame o premiestnenie kontajnera.Ďakujeme

23. november 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podnet tu už bol riešený pod číslom 34148.
Ako sme písali, odporúčame kontaktovať správcu bytového komplexu, ktorý má v kompetencii a správe kontajnerové stojisko za účelom vybudovania uzamykateľného stojiska.
Vývozy stojiska sú zabezpečované nad rámec štandardu - 2x týždenne. V poslednom období je stojisko monitorované pracovníkmi spoločnosti Tekos a je udržiavané v čistote. Ak sa ale odpad nedáva do kontajnerov, ale vedľa, vždy bude obdobný problém vznikať.


Matej Farkaš, MsÚ Malacky
15. február 2017

Veronika

Preplnený kontajner/piaty diel/

Dobrý deň.Ten kontajner je preplnený stále.To čo je na fotke sme si našli pod oknemi nášho domu keď fúkal vietor.A aj iné takéto skvosty.Napr.hyg.vložky,plienky atď.Neviem komu by sa páčilo mať toto pod oknami vždy keď zafúka vietor a kontajner je preplnený.A ten zápach cez leto je neznesitelný.Je naozaj taký problém posunúť stanovisko kontajnera?Smetiari sa aj tak chodia točiť na parkovisko.A nádobu s papierom vyvážájú z parkoviska.Za vyriešenie ďakujeme.
16. marec 2018

Odpoveď samosprávy

V rámci celého mesta sa zdvojnásobila frekvencia vývozu zmesového komunálneho odpadu a dočisťovanie na stojiskách. Čím sa problém s hromadením odpadu odstránil systematicky. Stojiská sú systematicky monitorované.

Gabriela Bedard
MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania