Malá spisovateľka z Malaciek

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

Vyriešený
meno
Andrea Kozárová 19. decembra 2016

Pán starosta, oslovujem Vás touto formou, nakoľko máme dcéru, ktorá píše knihy (má 11 rokov). Tri knižky, ktoré napísala vo veku 8-10 rokov sme jej ako rodičia dali vytlačiť a hľadáme u Vás podporu na možnosti, ako knižky v Malackách spropagovať a predať. Predávame ich za cenu nižšiu ako sú náklady tlače, rátame so stratou - ale čo človek nespraví pre podporu svojich detí. Idú Vianoce a je ideálny čas na kúpu milej knižky. Vedelo by mesto podporiť takýto mladý malacký talent? Bolo by napríklad možné skúsiť predať knižky na vianočnom jarmoku (obávam sa však, že keby sme mali platiť za stánok, prerobili sme ešte viac). Alebo napadá Vás iná forma? Kontaktovali sme aj Malacký hlas, avšak už niekoľko mesiacov sa pre vyťaženosť redaktorov, nevieme stretnúť.
Ďakujeme za podporu.

19. december 2016

Andrea Kozárová

Chceme sa poďakovať ZŠ Štúrovej v Malackách, pánovi riaditeľovi a aj pani učiteľke Valúchovej, ktorí umožnili a zorganizovali Ivanke predaj týchto knižočiek počas Vianočného jarmoku, ktorý škola každoročne pripravuje vo svojich priestoroch. Až 23 knižiek od malej spisovateľky si tam našlo nových majiteľov. :-)
22. december 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň pani Kozárová, o Ivanke radi napíšeme. Keďže som sa už s Vami dohodla telefonicky a mailom, aj takto verejne potvrdzujem, že článok vyjde v niektorom z vydaní Malackého hlasu začiatkom budúceho roka.



Ľ. Pilzová, hovorkyňa mesta

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania