Informačná tabula

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

Vyriešený
meno
Monika Ježková 29. januára 2017

Dobrý deň prajem,

chodím tadeto denno denne a všimla som si to až dnes :) Pri hlavnej križovatke sú poškodené informačné tabuľky a mestský úrad je už myslím iným smerom presťahovaný do Inkubátora :-)

Ďakujem.

30. január 2017

Lukas

Tieto tabule ako aj napr. osvetlenie v chodniku na stranke AFK az po urad prace su len jednorazove veci. Radsej ten stlp zrezu :)
31. január 2017

rodáčka

Lukas, ja by som ho zrušila. Ak je nefunkčný, preč s ním.
31. január 2017

Lukas

@rodacka: ved jasne no v MA je par veci ktore sa tu robia a dalej sa nepremysla co bude snimi dalej. Osvetleny chodnik pri AFK az po Urad prace bol priklad. Velke halo, ze je osvetleny a akonahle odislo prve svetlo len ho vy***li prec a dali tam dlazbu. V podstate na tej strane uz ani nefunguje. Zbytocnost. Radsej by mali na sidliskach v centre zacat vymienat tie stare komunisticke osvetlenia chodnikov.
31. január 2017

rodáčka

súhlasím, za predchádzajúcich primátorov sa teda diali nepremyslené veci. Chvála, že máme nového primátora, klobúk dole. To, čo on urobil za 2 roky, to neurobili pred ním primátori za vyše 20 rokov. Mám otvorené oči a vidím to jeho ohromné zapálenie pre mesto. Som jeho fanynka a na neho nedopustím.
01. február 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v súčasnosti sa spracúva projektová dokumentácia cyklotrasy, v ktorej budú obsiahnuté aj nové smerovníky v centre mesta.

Matej Farkaš, MsÚ Malacky
09. jún 2017

Monika Ježková

Dobrý deň,
ako sa posunulo mesto ohľadne vybudovania cyklotrás v Malackách? A podarilo sa toto neestetické značenie v centre mesta už nahradiť?
09. jún 2017

rodáčka

A prečo mínuskujete môj komentár k terajšiemu primátorovi? Za to, že som jeho fanynka? Mesto je v zanedbanom stave nie jeho vinou. To je vizitka predchádzajúcich primátorov. Nikdy nikto pred ním nekomunikoval s občanmi tak ako p. Říha. Či už cez facebook alebo priamo jeho emailovú adresu. Rešpektuje podnety od občanov a pravidelne dáva info. V minulosti Malačania ani nevedeli aký je rozpočet mesta, kam išli peniaze a čo sa vlastne urobilo a čo nie. Nevďak vládne svetom. Nuž, podaj prst a zoberú celú ruku.
08. január 2018

Monika Ježková

Všimla som si v meste osádzanie nových informačných tabuliek, super ! :-)
17. január 2018

Monika Ježková

Môžete označiť ako vyriešené , vidím v meste postupne pribúdajúce krásne nové informačné tabule. Ďakujem
02. február 2018

Odpoveď samosprávy

Mesto osadilo nové smerovníky v centre mesta. Predmetný smerovník z odkazu bude v pondelok 5.2.2018 odstránený.

Gabriela Bedard
MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania