Výtlky

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

Vyriešený
meno
Mirka Hrúzová 29. januára 2017

Dobry den.
Tieto vytlky na juhu su uz v neznesitelnom stave ! Preco to nemoze mesto zaasfaltovat ? Zbytocne si nicime na nich nase auta a pneumatiky ! prosime o vase vyjadrenie.
Obyvatelia mestskej casti Juh Malacky

01. február 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v priebehu predchádzajúceho roka sa systematicky vyspravovali výtlky v rámci jednotlivých ulíc. Nebolo možné však opraviť všetky. Pokračujeme v tomto roku ihneď ako to bude umožňovať počasie. Uvedené výtlky sú zaradené medzi prioritné.
Iste uznáte, že v súčasnom zimnom mrazivom období sa tieto stavebné práce nedajú realizovať.

Matej Farkaš, MsÚ Malacky
01. február 2017

Obcan

Hlavná vec že za tento vytlk ste písali ešte v minulom roku, že bude odstráneny V priebehu mája!!! Že sa čudujem. Aj dnes sa mesto ukázalo ako kašle na Juh. Za celý deň sa tu cestári ešte neukázali. Veď na juhu nie je treba odhrnat sneh!!!
27. marec 2017

Obcan

Výtlky

Tento vytlk na juhu sa rieši pomaly rok. Naposledy 1.2. Ste písali že bude prioritne odstráneny ako to umožní počasie. Tak na čo čakáte? Veď už je jar a počasie bolo už tiež vhodné!
29. marec 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v súčasnosti prebieha verejné obstarávanie na realizáciu opráv výtlkov miestnych komunikácií, nakoľko chceme v tomto roku opraviť čo najväčšie množstvo výtlkov pokiaľ nám to rozpočtové prostriedky umožnia. Akonáhle bude podpísaná zmluva z víťazných uchádzačom, začne sa s realizáciou.

Matej Farkaš, MsÚ Malacky
29. marec 2017

Obcan

Stále samé výhovorky!!! Najprv sa vyhovárate na mrazivé počasie, teraz na niečo iné, potom si zasa niečo iné vymyslite a nakoniec to dopadne tak že už sa bude zasa blížiť zima a nič sa s tým robiť nebude! Najlepšie by ste urobili keby sa na juhu natiahol úplne nový asfalt a nie stále dookola lepiť tie isté vytlky, ktoré vydržia len pár mesiacov!!
29. máj 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
výtlky boli vyspravené.

Matej Farkaš, MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania