Žiadne osvetlenie

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

Vyriešený
meno
LenRomankova Hrbekova 16. marca 2017

Továrenská ulica neosvetlená ľudia čo chodia z teska si aj nohy polamu chodník z prepadamy a este aj neosvetleny keby tu niekto niekomu dal po ustach ani neviete komu "POĎAKOVAŤ"

28. marec 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
dobudovanie osvetlenia je plánované. Máme vypracovanú realizačnú dokumentáciu dobudovania osvetlenia ulíc Pezinská - Továrenská - Dielenská. Realizovať sa bude postupne v jednej z nasledujúcich fáz budovania a obnovy verejného osvetlenia v nadväznosti na schválené finančné prostriedky v rozpočte mesta.

Matej Farkaš, MsÚ Malacky
19. marec 2018

Anetta Maxianová

Chýbajúce osvetlenie na Továrenskej ulici

Ne celom tomto úseku chýba osvetlenie a večer je to tam nebezpečné.
06. apríl 2018

Odpoveď samosprávy

Dovoľujeme si Vás informovať, že aktuálne prebieha územné konanie na vybudovanie osvetlenia citovaných 3 ulíc. V územnom konaní sme narazili na problém s vedením podzemných sietí a kolíziu vedenia verejného osvetlenia s projektom modernizácie železnice. Pokiaľ nebude dohoda o konečnej podobe a podmienkach trasovania osvetlenia nemôže byť vydané územné rozhodnutie. Primátor súbežne vedie rokovania so spoločnosťami z priemyselného parku o financovaní tohto projektu. Náklady prevyšujú 300 tis. Eur. Akonáhle budú uzavreté rokovania mesto vyhlási verejné obstarávanie na dodávateľa.

Gabriela Bedard
MsÚ
03. november 2018

Marek

Chybajuce akekolvek osvetlenie - Tovarenska a Pezinska ulica

Dobry den prajem. Na oboch uvedenych uliciach (Tovarenska a Pezinska) - vid detailne vyznacenie na obrazku chyba akekolvek osvetlenie. Najme teraz v zime je to dost vazny problem, kedze sa stmieva ovela skor ako inokedy. Po oboch uliciach sa pohybuje velke mnozstvo cyklistov chodcov, kedze v blizkosti sa nachadza velke nakupne centrum vratane velkeho supermarketu. Na Tovarenskej ulici je sice v jednom useku znizena rychlost, ale aj tak je tam doslova tma ako v rohu. Ved sa kludne presvedcte vecer / v noci osobne. Dakujeme za napravu.
29. november 2019

Monika Ježková

Na celej Továrenskej sa už buduje osvetlenie :)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania