Znečisťovanie verejného priestranstva

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

Uzavretý
meno
Dáša 20. marca 2017

Chcela by som touto cestou poukázať na pravidelné znečisťovanie uličky, ktorá slúži ako prechodová z ulice Kalista Orgoňa na ulicu Kukoreliho. Je znečisťovaná obyvateľmi, ktorí nezbierajú po svojich psích miláčikoch výkaly a znečisťujú ju aj iným odpadom. Ulička slúži aj ako verejné WC. Prosím mesto o osadenie zákazovej tabule, sypania smetí, venčenia psov a využívania uličky ako verejného WC, a o osadenie verejného osvetlenia.
Nie je možné ustavičné čistenie priestoru občanmi, ktorých ploty uličku vymedzujú z pravej a ľavej strany. Ďakujem za pochopenie.

28. marec 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na základe Vášho podnetu Referát životného prostredia zváži umiestnenie odpadkového koša na zber psích exkrementov. Zastávame názor, že akékoľvek upozorňujúce tabuľky sú zbytočné a neplniace účel. Starostlivosť o prostredie v ktorom žijeme by mala byť v záujme každého obyvateľa

Matej Farkaš, MsÚ Malacky
04. apríl 2017

Mesto s dobrou adresou?

Majitelia by mali mat viac rozumu ako pes, ale ...
Snehuliak ako z rozpravky, ukazka toho, ako psi vencia svojich majitelov.
Ako to je s lavickami, detskymi ihriskami? Ako dobre, ze nieje v malackach sneh po cely rok.Lepsie nevidiet :) (co oko nevidi, to srdce neboli).


27. apríl 2021

Monika Ježková

Dobrý deň,

tento podnet je síce 4 roky uzavretý, ale ja len doplním informáciu že na miesto bol osadený kôš na psie exkrementy a keď som tadiaľ cez víkend prechádzala tak v tráve nebol ani žiaden odpad.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania