Nový chodník je zle vyšpárovaný - uvolnená dlažba

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

Vyriešený
meno
Mesto s dobrou adresou? 08. júna 2017

Na novom chodniku pred starymi bytovkami je dlazba nedostatocne vysparovana, uvolnena. Pri prejazde po dlazbe kolesom (bicykel, kocik) dlazba "zazvoni".
"Poslednou fázou je pieskovanie a zhutnenie dláždenej plochy pomocou vibračnej dosky. Pred hutnením povrchu dlažby sa robí prvé pieskovanie jemným kremičitým pieskom frakcie 0-1 mm alebo 0-2 mm bez obsahu hlinitých častíc. Výplňový materiál nesmie obsahovať vápno, ktoré môže v budúcnosti spôsobovať tvorbu vápenných výkvetov na dláždenom povrchu. Piesok sa dôkladne vmetie do špár a pred zhutnením sa musí celá dláždená plocha dôkladne zamiesť. Iba suchý povrch môžeme zhutniť. Povrch sa zhutní raz v priečnom smere a raz v pozdĺžnom smere. Hutnením povrchu dlažby dôjde nielen k spevneniu povrchu dlažby, ale aj ..."

09. jún 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
váš podnet preveríme na mieste a bude riešený s dodávateľom.

Matej Farkaš, MsÚ
04. júl 2017

Monika Ježková

Dobrý deň prajem, na konci tejto ulice treba pri zrušenom mäsiarstve nakresliť nový priechod pre chodcov nakoľko ten starý je posunutý a zasahuje do parkoviska. Myslím že tam je aj prenosná značka STOP ktorá je stále niekde inde posunutá alebo spadnutá.Taktiež na rohu pri smetnom koši pri stávkovej kancelárii/sviečkach sú husto rozrastené kríky, ktoré prekrývajú značku. Ešte by som sa chcela spýtať čo bude na miestach kde sú dlhodobo zastrčené káble a čo sa plánuje dať do kruhov ktoré sú zasypané pieskom taktiež na rohu.
22. január 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
dlažba bola zašpárovaná. Trčiace káble boli pripravené na osadenie verejného osvetlenia, ktoré bolo zrealizované. Do kruhov boli zasadené stromy. Bola osadené aj trvalé dopravné značenie Stoj, daj prednosť v jazde.

Matej Farkaš, MsÚ Malacky

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania