Polievanie stromčekov

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

Vyriešený
meno
Katarína 22. júna 2017

Prosim vas, nemohli by ste dat zamestnancom, ktory polievaju travnate plochy a stromceky skolenie, ako sa to ma robit?
Z auta maju natiahnutu dllllllhu hadicu a polievaju stromceky na Zahorackej. Ano, stromceky lemuju parkovisko a chodnik. Ano, da sa medzi autami prejst. Tak preco pracovnik stoji na ceste a polieva z 3 metrovej vzdialenosti strom s prudom vody ako keby hasil stavbu? Myslite, ze ten stromcek dostane aj nejaku vodu? Neviem, ci je cielom poliat stromy alebo chodnik.
Po kazdej polievacej akcii konci zemina na chodniku a vsetci po nej chodime.
Prosim, bud ich naucte polievat, alebo za nimi poslite catu, ktora to po vyschnuti pozameta.
A ked poleje travnik, tak po tom mokrom taha tu hadicu. Dokedy to ten travnik vydrzi?

23. jún 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podľa vyjadrenia Tekosu boli pracovníci napomenutí a poučení. Ďakujeme za upozornenie.

Matej Farkaš, MsÚ
23. jún 2017

rodáčka

Katarína,
asi bude treba priložiť ruku k dielu, čo už. Strom je priamo pred vchodom, tak občas poliať aj z vlastného. Nebudete mať zeminu na chodníku. V týchto horúčavách to inak nejde. Ak ho budete opatrovať, vráti vám to. Ja tiež polievam jedlý gaštan a to nosím vedrá cez celé detské ihrisko. Zakvitol, kvety aj listy však začali schnúť, tak ho azda vzkriesim.
24. jún 2017

Katarína

Polievame ho. No nebudeme polievat celu radu az po koniec cinziaku.
24. jún 2017

rodáčka

Jasné, chápem. Neuveríte, ale dnes (sobota) boli naše polievať. "Polievač" povedal, že okolo je plytká vanička. Mala by byť aspoň tak hlboká, aby navrchu zostalo 15 litrov vody. Žiaľ, vaše ju majú skutočne malú. Ja som tak doteraz okolo našich hĺbila. Samozrejme, nie je to vaša povinnosť. Tiež mal napísané, že má poliať 4, ale mladých je 7. Prisľúbil, že aj nabudúce poleje všetky. Som ako závlahový policajt. :-)
24. jún 2017

orel skalný

platime si sluzbu, preto nevidim dovod nereklamovat a neziadat napravu, v horucavach ma firma inkasujuca za starostlivost o zelen sama iniciovat zvyseny pocet zalievok. Ak ma samozrejme snahu udrzat si velmi ale velmi atraktivnu zmluvu s Meskou castou.....p.Katarina dakujem Vam za Vas zaujem o svoje okolie

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania