Poškodená lavička

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

Vyriešený
meno
rodáčka 24. júla 2017

vnútroblok Záhorácka 57

Zhotoviteľ rekonštrukcie domu v tomto týždni odvážal veľký skladový kontajner pri detskom ihrisku a takto vyzerá lavička po ich odchode. Verím, že je v záujme mesta, aby zabezpečili opravu majetku mesta. Je jasné, že bežným používaním nemôže prísť k takému poškodeniu.

Na poslednej foto ako to vyzeralo pred mesiacom. Zelená lavička je v poriadku.

23. júl 2017

rodáčka

Lavička bola v máji 2016 opravená a teraz je opäť zdevastovaná.

https://www.odkazprestarostu.sk/malacky/podnety/28829/odstranenie-lavicky-na-zahorackej-193355
24. júl 2017

rodáčka

bližší pohľad

29. júl 2017

rodáčka

Tekos lavičku odstránil. Bude mesto od vinníka žiadať náhradu škody? vďaka
01. august 2017

rodáčka

Tak, to sa novej nedočkáme. Nejaká lavička v MA ich veru netrápi. Už som s tým zmierená. Jedine čakať na dotáciu z výzvy Úradu vlády na zrekonštruovanie detského ihriska.
05. august 2017

Odkaz pre starostu

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. Zabezpečíme opravu lavičky.

Matej Farkaš, MsÚ
22. august 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. Zabezpečíme opravu lavičky.

Matej Farkaš, MsÚ
22. august 2017

rodáčka

Dňa 24.8.2017 organizuje Občianske združenie Úsmev pre Záhorie brigádu na skrášlenie detského ihriska, preto by bolo vhodné, aby ste v tento deň novú lavičku namontovali. Teším sa. vďaka
25. august 2017

rodáčka

Členovia združenia prišli na brigádu, priniesli si materiál, pomôcky, chuť pracovať, prišli občania, dokonca aj mamičky s deťmi a z rekonštrukcie nebolo nič. Deti sa pýtali: "Prečo nemôžeme maľovať?"
Pán primátor nedal súhlas na rekonštrukciu ihriska. Nechápem prečo. Veď išlo iba o natretie a vyčistenie hracích prvkov. Stále operovať s tým, že bude dotácia z Úradu vlády, nie je na mieste. Človek je vďačnejší za kvapku vody hneď ako za plné vedro o rok. Deti by si viac vážili toho, čo si sami urobili a neničili by si to.
Hazardovať s iniciatívou mladých sa nemusí vyplatiť. Kto iný by to mal robiť? Ľudia v produktívnom veku čas nemajú a dôchodcovia nevládzu.
Upozorňujem, že nie som členkou združenia, ale občiankou Malaciek áno. Je smutné, že okolité obce vítajú ich pomoc a mesto MA odmieta.
25. august 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň rodáčka,
v súčasnej dobe očakávame rozhodnutie o poskytnutí dotácie na rekonštrukciu detského ihriska a výmeny hracích prvkov, ktoré by sa (ak budeme úspešní) mali realizovať do konca roka. Obyvatelia, ktorí by vložili do súčasnej obnovy svoj čas, prácu a peniaze by boli istotne rozhorčení, keby po ich revitalizácii ihriska prišli stavebné stroje a zničili by ich úsilie. Nehovoriac o deťoch.

Matej Farkaš, MsÚ
31. január 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
z dôvodu poškodenia lavičky, bola odstránená. Obnovené však bolo sedenie pri ihrisku ako aj hracie prvky.

Matej Farkaš, MsÚ Malacky

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania