Osadenie smetných košov pri škôlke

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

Vyriešený
meno
Monika Ježková 25. septembra 2017

Dobrý deň,

pri materskej škole Bernolákovej a Hviezdoslavovej zo strany od kina chcem poprosiť o osadenie 1 - 2 odpadkových košov nakoľko je tu pravidelný výskyt odpadkov a psích exkrementov, žasnem každé ráno čo sa tu za jeden deň dokáže objaviť a že obyvateľom neprekáža nechať svojho havkáča vykadiť rovno pred bránkou do materských škôl. Na strane pri parkovacích miestach sú také ostrovčeky trávy kde by sa mohli osadiť.

Ďakujem veľmi pekne.

29. september 2017

Monika Ježková

Dnes ráno, obrovský hnedý rozšlapaný psí exkrement rovno strede chodníka pri bráne materskej školy, nechápem čo je s dnešnými ľuďmi :(
29. september 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet. Postúpili sme ho Útvaru výstavby a životného prostredia. Koše na psie exkrementy sú priebežne doplňované podľa potreby a aj na základe takýchto podnetov od občanov.

Matej Farkaš, MsÚ
03. október 2017

Monika Ježková

Dnes ráno neskutočne milé prekvapenie že už sú osadené tyčky pri škôlke na smetné koše :-) Keď bude Tekos osádzať smetiaky, mala by som ešte jednu prosbu, či by oproti malej bránke škôlky mohli odviezť ten niekoľko mesačný záchod ktorý tam niekto vyhodil. Nachádza sa hneď vedľa smetiaka na SKLO. Vďakaaaa a prajem pekný deň.
05. október 2017

Monika Ježková

Koše sú senzačnéééééé, ďakujeme za osadenie. A ešte raz chcem veľmi pekne poprosiť či by Tekos mohol odstrániť ten vyhodený záchod pri kontajnery na SKLO. Pekný deň.
05. október 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
sme radi, že koše môžu slúži svojmu účelu. Ďakujeme za podnet na osadenie. Záchodovú misu odvezie Tekos v najbližších dňoch.

Matej Farkaš, MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania