Kamióny na Jánošíkovej ul.

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

Uzavretý
meno
Malačan24 15. novembra 2017

Nedal by sa nejako obmedziť vjazd kamiónov na Jánošíkovu a ďalšie okolité ulice? Jednak pomaly nikto tu nedodržiava predpísanú rýchlosť 30 km/h a taktiež vznikajú aj kolízne situácie, nakoľko niekedy je problém sa vyhnúť napr. kamiónu vzhľadom na zaparkované autá na ceste.

20. november 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
vjazd nákladných motorových vozidiel je usmernený dopravnou značkou zóny s obmedzením zákazu pre dopravnú obsluhu.
Ohľadne parkovania na ulici Jánošíkova, rozmerové parametre tejto komunikácie podľa vyhlášky neumožňujú parkovanie pozdĺž cesty. Problémom sú teda parkujúce vozidlá, ktoré by tu parkovať nemali..

Matej Farkaš, MsÚ Malacky
23. november 2017

Patrik

To ako myslíte vážne, že problém je vyriešený??!! To, že pošlete značku, že tam kamióny majú zákaz vjazdu, no aj tak s tých značiek si každý robí dobrý deň, nikto pomaly nedodržuje max. povolenú rýchlosť 30 km/h, kamióny tadiaľ jazdia ako na páse...ale podľa nášho drahocenného mesta je všetko v poriadku. A kde je MsP? Koná nejako, alebo zase nič nerobí, ako je u nej zvykom?! Ja na značku niesom zvedavý, ja (narozdiel od toho kamionistu) vie, že tam tá značka je, tak prečo ju ukazujete tu, ale neukážete ju tomu kamionistovi.
Ďakujem.
05. december 2017

Patrik

Parkovanie na Jánošíkovej ul.

Pravidelne stojace autá zabraňujú plynulému prejazdu (autám a hlavne MHD) a bránia vo výjazde/vjazde do dvora/garáže. Keď môžu ostatný parkovať vo dvore, prečo by nemohli aj oni?! MsP by už mohla začať konať.
21. december 2017

Patrik

Začne už nejako MsP aj konať??! Resp. ako to vyzerá s riešením tohto podnetu?
22. január 2018

Stanislav Marusak

Na Janošíkovej ulici parkuje nielenže množstvo aut ale aj parkujú v protismere čo je v rozpore so zákonom: Zákon 8/2009 Z. z. § 23 Zastavenie a státie (1) Vodič smie zastaviť a stáť len vpravo v smere jazdy v jednom rade a rovnobežne s okrajom cesty, čo najbližšie k okraju cesty.
Neviem kadiaľ chodia a čo robia mestský policajti v Malackách ale keď sú upozorňovaní občanmi tak so myslím že by sa tým mali zaoberať.
22. január 2018

Stanislav Marusak

Kamiony tadiaľ jazdia bežne, predsa majú svoje stanovište na konci Jánošíkovej. Policajtom by stačili keby zašli do tej firmy a opýtali sa kadiaľ tam jazdia.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania