Zarastené verejné osvetlenie pri Dérerke

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

Vyriešený
meno
Malačan24 22. novembra 2017

Pri Dérerke - na ul. M.R.Štefánika a na Námestí SNP sú zarastené stĺpy verejného osvetlenia. Poprosil by som o orez stromov v okolí lámp.
Prečo pozdĺž cesta na Námestí SNP sú lampy verejného osvetlenia, napriek tomu, že na stĺpoch el. vedenia sú nové LED svietidlá? Zbytočne sa svieti, nakoľko LED lampy cestu osvietia lepšie ako staré, ktoré sú aj tak zarastené a tým pádom neplnia svoj účel.

05. december 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

podnet sme postúpili spoločnosti Tekos a oddeleniu životného prostredia. O ďalšom postupe Vás budeme informovať.

Gabriela Bedard
MsÚ
19. december 2017

Odpoveď samosprávy


V budúcom roku sa bude robiť rekonštrukcia osvetlenia v parku SNP. V rámci toho budú aj stožiare, ktoré sú momentálne zarastené zeleňou premiestnené na volné miesto, aby sa intenzita osvetlenia zlepšila. Osvetlenie v parku je potrebné z bezpečnostného hľadiska.
Zo strany ul. L. Zúbka je zabezpečené dostatočné osvetlenie pouličným osvetlením.

Gabriela Bedard
MsÚ
10. august 2018

Malačan24

Ako to vyzerá s riešením tohto podnetu? Kedy sa plánuje rekonštrukcia osvetlenia v parku SNP? Nakoľko v noci svieti VO po oboch stranách cesty (zo strany námestia, aj zo strany budov - papiernictvo, drogéria..). Dúfam, že pri rekonštrukcii sa nebude dávať osvetlenie aj pozdĺž cesty po okraji námestia, kedže osvetlenie je po pravej strane - od strany kde sú budovy (papiernictvo...).
Ďakujem.
27. august 2018

Odpoveď samosprávy

Lokalita námestia SNP v danej časti je riešená samostatným projektom. Mesto má dodané svietidlá aj stožiare. Prebieha komunikácia s aktuálnym dodávateľom celej modernizácie verejného osvetlenia.

Gabriela Bedard
MsÚ
06. september 2018

Odpoveď samosprávy

Stromy v okolí lámp boli orezané.

Gabriela Bedard
MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania