Upozornenie na rozdielné PSČ

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

Vyriešený

Dobrý deň, chcel by som len poukázať na potrebu informovania verejnosti, či už tu, regionálnymi novinami (MH) alebo prostredníctvom soc. sieti na rozdielné PSČ pri zasielaní zásielok na prevádzku pošty Malacky-Juh ako aj prevádzku v OC Kaufland. Veľa ľudí v nevedomosi stále uvádza PSČ 901 01 pre tieto prevádzky, hoci ich PSČ je rozdielné (Juh 901 03 a Kaufland 901 04) a pošta neprideľuje automatocky zásielky podľa ulíc, ale podľa PSČ. Verím, že informovaním sa viac rozloží vyťaženosť jednotlivých prevádzok pošty. Ďakujem.

05. január 2018

Martin Grujbár

Ako sa k tomuto podnetu vyjadrila Slovenská pošta?
05. január 2018

Filip

Nejde o Slovenskú poštu (tá chce prevádzku na Juhu zrušiť resp. presunúť) ale o nedostatočnú informovanosť obyvateľov MA...mesto má predsa len väčšie informačné možnosti prostedníctvom svojich infokanálov
09. január 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podľa informácií zo Slovenskej pošty, Pošta 1 (Zámocká) má PSČ 901 01, Pošta 3 (Štúrova) 901 03 a Pošta 4 (Kaufland) má PSČ 901 04.
Jedná sa ale o identifikačné údaje prevádzok, pokiaľ chce odosielateľ uložiť zásielku priamo na pošte.
Takúto službu poskytujú v Malackách pošty 1 a 3. Pošta 4 je len podacia pošta.
PSČ všetkých ulíc v Malackách je 901 01.


Matej Farkaš, MsÚ Malacky
09. január 2018

Filip

Dobrý deň, mám pocit, že nie celkom sme sa pochopili :) Ja tu poukazujem nato, že väčšina ľudí v MA ani len netuší o rozdieľnom PSČ pobočiek Juh a OC Kaufland, čo má za následok, že veľa zásielok adresovaných pre pobočku Juh končí na Zámockej. Keď Vám ale robí veľké starosti jedna informačná "kampaň" kľudne ignorujte môj návrh...len sa potom nečudujme, keď spoločnosť Pošta a.s. zruší/presunie z dôvodu nevyťaženosti prevádzku na Juhu.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania