Osadenie ZDZ (B33) a aj namaľovanie VDZ (V12b)

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

Uzavretý

Žiadame o osadenie Zvislého dopravného značenia (ZDZ) typu B33, čo je Zákaz státia a Vodorovného dopravného značenia (VDZ) typu V12b, žltá, súvislá čiara a to na oboch stranách cesty ulice Ludwiga Angerera od križovatky až po rodinné domy, vzhľadom na to, že nezodpovední majitelia svojich osobných motorových vozidiel svojim parkovaním na ceste medzi novopostavenou bytovkou a pôvodnou bytovkou denno-denne vytvárajú z obojsmerného pruhu iba jednosmerný!!! Je to nehorázne, egoistické a primitívne konanie, i napriek tomu, že tam majú novovybudované súkromné parkovacie miesta po oboch stranách bytovky prislúchajúce k ich bytovým jednotkám, ale sú takí leniví prejsť 20 m, len aby mohli mať auto zaparkované auto najlepšie priamo vo vchode. Obyvatelia rodinných domov na tejto ulici potom musia prežívať nebezpečné situácie pri vchádzaní a vychádzaní k/od vlastných nehnuteľností. Je to len otázka času, kedy sa tam stane nešťastie alebo dopravná nehoda.

23. február 2018

Odpoveď samosprávy

Predmetná komunikácia nebola odovzdaná ani vlastnícky ani správou mestu Malacky. Komunikáciu naďalej vlastní developer, ktorý odpredával pozemky pre rodinné domy. V danom prípade mesto Malacky nemá kompetenciu robiť na predmetnej komunikácii akékoľvek úpravy.
Odporúčame komunikovať s vlastníkom komunikácie vo veci celkovej správy ulice.

Gabriela Bedard
MsÚ
25. február 2018

Poriadok Všade

Ak to nezrealizuje MsÚ Malacky teraz, tak to nebude zrealizované už nikdy v živote. Ani ak bude cesta skolaudovaná a odovzdaná do správy mesta Malacky.
20. marec 2018

Katarína

Musím súhlasiť s podnetom, počas dňa tam vznikajú veľmi nepríjemné situácie, a nejde len o príležitostné parkovanie, parkuje sa tam každý deň, a každý deň musíme obchádzať autá do protismeru..Mesto Malacky nemôže zasiahnuť a oboznámiť vlastníka komunikácie o probléme a jeho riešení, príp.o odstránení problému?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.