Osvetlenie na Záhoráckej

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

Vyriešený
meno
Ondrej 23. marca 2018

Dobry den. Na Zahorackej pri zakladnej skole Zahoracka prave zacali so zakopavanim elektrickeho vedenia do zeme a predpokladam, ze sa zacne s odstranovanim vzdusneho vedenia. Rad by som sa informoval, ci sa pri tejto investicii pocita aj s vybudovanim verejneho osvetlenia na chodniku na strane ako je skola. Lebo po vymene osvetlenia za nove LED pri ceste je tento chodnik uplne v tme a pritom ide o velmi frekventovany chodnik.Dakujem za odpoved

06. apríl 2018

Odpoveď samosprávy

Pre osvetlenie daného chodníku je spracovaná samostatná projektová dokumentácia. Mesto má podanú žiadosť o čerpanie nenávratného finančného príspevku na budovanie cyklotrasy, ktorá bude viesť v tomto mieste. Projekt osvetlenia bude realizovaný súbežne s výstavbou tejto cyklotrasy.

Gabriela Bedard
MsÚ
09. február 2021

Monika Ježková

Dnes ráno kráčam do školy pre synove učebnice a neskutočné prekvapenie pri škole, veď tam je nové novučičké osvetlenie na celej ulici, fantastické - tlieskam!

Krásny deň.
10. február 2021

Stefan Tesarovic

Osvetlenie bežeckej dráhy a ihriska v čase 16,45-22.00 hod. Toto osvetlenie je napojené zo 4.ZŠ. na jej úkor a náhradu za spotrebovanú elektrinu. Nie som proti tomu osvetleniu i keď tam je priveľa svetiel čo je zbytočne.Vypocitajte si koľko ich tam je a čas každý deň 5 hodín svietenia v niektorých hodinách hlavne v čase 20-22.00 sa svieti pre nikoho.Dajte sú spraviť Kamerou MP umiestnenou na kostole v ktorom čase je tam návštevnost bežeckej dráhy a nech svieti iba v tom čase.Je to plytvanie elektrinou o ktoré sa ochudobňuje škola a mesto.Treba to prešetriť a urobiť nápravu sú to peniaze daňovníkov.
12. február 2021

Monika Ježková

Dobrý deň p. Tesarovič,

bolo by vhodnejšie vytvoriť samostatný podnet týkajúci sa osvetlenia atletickej dráhy na ZŠ Záhorácka.

Tento starší podnet sa týka osvetlenia pri chodníku a to tam už stojí a preto je podnet už vyriešený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania