Poškodený chodník na Záhoráckej ulici

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

Neriešený
meno
Alexandra 10. apríla 2018

Na Záhoráckej ulici pred zanedbaným pozemkom p. Fajtáka je chodník v dezolátnom stave, okraje sa prepadávajú, sú uvoľnené dlažobné kocky. Žiadam o nápravu, kým do jamy niekto nespadne.

Taktiež by bolo vhodné postaviť pred pozemok drevený plot.

Taktiež žiadam preveriť, ako je možné, že na pozemku je "kadibúdka" (odhliadnuc od zapachu) - kde je z nej odvadzany odpad a ci je narabanie s odpadom v sulade so zakonom.

10. apríl 2018

Stefan Tesarovic

Keď neexistujú hybne páky aby sa za tie roky nepohlo ďalej spati to vzhľad a prostredie centra mesta nariadil by som vlastníkovi pozemok oplotiť neprehľadné do výšky 2,5 metra ,odstrániť kadibudku kde je hygiena a hlavne pri autobusovej zastávke.A nech si to uz konečne uvedomí co v tomto meste stvara.
16. apríl 2018

Martina

To co sa deje s nasim “centrom” je katastrofa. Vsade naokolo zburane budovy a potom tu mame tento skvost, ktory nikto neriesi. Naproti zburana budova zeleziarstva je dalsou hambou mesta a to tu este mame na Radlinskeho holu planinu, na ktorej sa zacinaju kopit odpadky. Prechadzka mestom je len pre silne povahy. Ostatnych mestach sa snazia budovy prerobit a zachovat aku taku architekturu no v Malackach sa radsej vsetko zbura. Ved tu nie je ziadna pekna ulica kde by si clovek mohol sadnut na lavicku a oddychovat. Hamba velka! Toto mesto sa stava coraz skaredsim a to aki pristahovalci sa sem stahuju uz ani nehovorim.
27. apríl 2018

Alexandra

Odpoved portalu www.odkazprestarostu.sk v nasledujucom zneni:

Podnet bol označený ako Neriešený

S ľútosťou Vám oznamujeme,
že pri riešení podnetu Poškodený chodník na Záhoráckej ulici do dnešného dňa nedošlo k pozitívnej náprave a z tohto dôvodu podnet označujeme ako neriešený.


nepovazujem za adekvatnu odpoved a dufam, ze podnetom sa budu zodpovedni ludia zaoberat. Nechce sa mi verit, ze by neexistovali zakonne paky, ako s danym problemom pohnut.
Minimalne ocakavam riesenie poskodeneho a nebezpecneho chodnika (predpokladam, ze sa jedna o majetok mesta) a zakrytie pozemku nepriehladnym a vysokym plotom, aby sa majitel pozemku nemohol prezentovat neporiadkom, ktory zneuziva, aby dosiahol svoj ciel.
04. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Správca miestnych komunikácií vyzval vlastníka susednej parcely, ktorého činnosťou došlo k poškodeniu chodníka k zabezpečeniu opravy chodníka a uvedenia chodníka do pôvodného stavu. V prípade ak vlastník nesplní danú výzvu mesto Malacky pristúpi k obnoveniu chodníka na náklady vlastníka.

Gabriela Bedard
MsÚ Malacky
04. máj 2018

Stefan Tesarovic

Dajte mu tam nepriehladny plot z jednej aj druhej strany nech sa občania Malaciek na to nepozeraju !
04. máj 2018

Alexandra

Vazeni zastupcovia nasho mesta,

je chvalihodne, ze ste poslali vlastnikovi pozemku, ktory poskodzuje chodnik, vyzvu, ale ako vsetci dobre vieme, dotycny pan si, slusne povedane, strci za klobuk.

Povinnostou mesta je zabezpecit bezpecnost, preto Vas opatovne ziadam, aby bol pozemok oploteny tak, aby sa predislo urazu padom do jamy.

To, ake vztahy ma mesto s dotycnym vlastnikom, je jedna vec, zabezpecenie chodnika je druha vec. Rozsypa sa VAS CHODNIK, nie chodnik vlastnika susednej parcely (aj napriek tomu, ze v dosledku jeho (ne)cinnosti).

Alebo sa skutocne caka, kto tam prvy spadne?!
05. december 2019

Monika Ježková

Prosím o opätovné preposlanie samospráve.
05. december 2019

Alexandra

Vazeni predstavitelia samospravy mesta Malacky a zastupcovia nas, VASICH volicov,

opatovne Vas ziadam o napravu - tzn. o trvale zaistenie bezpecnosti chodnika na Zahorackej ulici. Je neuveritelne, ze s danym problemom sa nikto nezaoberal od 4/2018 a to uz konci rok 2019!
05. december 2019

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
podnet sme opätovne preposlali samospráve.
S pozdravom
Administrátorka portálu
20. marec 2021

Monika Ježková

Dobrý deň prajem,

podnet - dlhodobo neriešený

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania