Úprava prechodu na chodník

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

Vyriešený
meno
Martin Šebo 15. apríla 2018

Dobry den, chcem Vás poprosit ci je mozne upravit prechod na chodnik z cesty "sikmu plosinu" cez strkovu cast vo vyznacenej casti cesty mladeze, tak ako to je urobene aj v ostatnych castiach cesty mladeze.

20. apríl 2018

Er

Pomohlo by to, niektorí obyvatelia majú totiž vchod iba zo zadnej strany bytovky, tzn. že s bicyklom/kočíkom nemáme kadiaľ prejsť na chodník na druhej strane (pokiaľ teda nebudeme porušovať zákon a nepôjdeme po ceste k najbližšiemu prechodu) :)
04. máj 2018

Odpoveď samosprávy

V danej lokalite sa pripravuje výstavba bytového domu v súvislosti s ktorou bude mesto komunikovať vo veci pešieho napojenia na existujúci priechod pre chodcov v rámci úpravy terénu po skončení výstavby.

Gabriela Bedard
MsÚ Malacky
04. máj 2018

Er

"Sa pripravuje" - teda kým "sa dokončí" to bude tak 1-2 roky. Aké riešenie dovtedy, prosím, navrhujete, aby sme sa bezpečne dostali s kočíkom na chodník?
04. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Dovoľujeme si poznamenať, že akékoľvek terajšie úpravy spevnených plôch a osadenie priechodu by bolo neefektívne, keďže počas výstavby príde k ich poškodeniu. Napriek tomu zabezpečíme aspoň vybudovanie bezbariérovej úpravy chodníka na druhej strane, ktorá umožní pohyb s kočíkom.

Gabriela Bedard
MsÚ Malacky
04. máj 2018

Er

Ďakujem, oceňujem riešenie vedúce k spokojnosti oboch strán.
07. august 2018

Er

Po 3 mesiacoch nič nové. Preto sa pýtam, kedy bude vyriešená bezbariérová úprava v danom úseku?
12. september 2018

Odpoveď samosprávy

Momentálne je veľmi ťažké zohnať dodávateľa na malé stavebné práce. Máme však prisľúbené, že spomínanú úpravu nám prídu urobiť na prelome septembra a októbra. Touto cestou Vás prosíme o trpezlivosť.


Gabriela Bedard
MsÚ
25. október 2018

Odpoveď samosprávy

Chodník bol bezbariérovo upravený.

Gabriela Bedard
MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania