Nepokosená tráva na Malom námestí

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

Vyriešený
meno
Martin Matuškovič 09. mája 2018

Treba konečne vytiahnuť kosačky a pokosiť trávu.

Po jesennej výsadbe stromov sa na jar jeden neprebral k životu, bolo by treba ho obmeniť alebo odstrániť

11. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Mestský úrad zabezpečuje údržbu mestskej zelene zhruba 70 ha podľa rozpísaného harmonogramu a zároveň sa vykonáva kosba detských ihrísk súbežne s kosbou verejných plôch v danej lokalite. Mesto vykonáva 3-4 kosby ročne s tým, že aktuálne prebieha prvá kosba. Sídlisko Malé nám. bolo podľa harmonogramu na rade v čase, keď ste pridávali podnet. Dnes je už plocha pokosená. Dovoľujeme si zároveň podotknúť, že stav verejnej zelene bol do veľkej miery ovplyvnený aj priaznivým aprílovým počasím a nie je v technických možnostiach mesta zabezpečiť pri tak veľkých plochách verejnej zelene okamžitú kosbu vo všetkých častiach mesta.

Gabriela Bedard
MsÚ
16. máj 2018

Monika Ježková

Kedy sa začne na Malom Námestí a 1. Mája orez stromov a kríkov?
17. máj 2018

Jozef

3-4 kosby? To prosím Vás kde kosíte 3-4 krát ročne trávu? Lebo na Malom námestí určite nie. Za posledných 10 rokov tam bolo kosené maximálne 2 krát ročne! :)
25. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Vykonané práce v oblasti údržby zelene sú kontrolované mestom. Mesto vždy po kosbe skontroluje daný úsek osobne a zároveň aj denný výkaz dodávateľa. Kosačky sú zabezpečené GPS zariadením, ktoré nás informujú o presných údajoch a miestach výkonu. Kosba v meste, ako sme spomínali, prebieha 3-4-krát ročne.


Gabriela Bedard
MsÚ
27. máj 2018

Martin Matuškovič

Dobrý večer, môžete začať kosiť znova
27. máj 2018

Jozef

Dobry den, to znamena, ze mozem zacat dokumentovat? Lebo si vazne nepamatam viac ako 2 kosby za rok. :) Ak budu 4 budeme len radi.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania