Stojaca voda na Budovateľskej ul.

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

V riešení
meno
Malačan24 17. mája 2018

Po celej dĺžke ulice od Príjazdnej po Robotnícku, po jej ľavej strane pri každých zrážkach stojí voda, nehovoriac už o tom, keď príde nejaká tá silnejšia búrka.

18. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Obdobné systémové nedostatky odvodnenia komunikácií sú v rozsiahlej časti mesta. Ide o historický nedostatok. Mesto v súčasnosti pri každej rekonštrukcii komunikácie rieši plnohodnotné odvodnenie. Opísaný problém však vnímame v čase extrémnych dažďov.

Gabriela Bedard
MsÚ
22. máj 2018

mario macek

Áno je to historické. Od historickej prestavby Cesty mládeže tu stojí voda obdobne. Ale určite p.Gabriela Bedard o tom vie. Lebo primátorovi išli fotky a žiadna náprava. Ale veď načo . Len sa vystatovať koľko euro cesta stála.
09. júl 2018

Malačan24

Voda tu stojí aj pri slabom daždi! Pri nejakej silnej búrke sa dá na ceste aj kúpať. Plánuje sa náprava, alebo sa to nechá len tak?? Kanálové vpuste na rohu Príjazdnej/Budovateľskej a ďalej na Budovateľskej sú príliš ďaleko a vzhľadom na "rovnosť" cesty sa tam voda ani nedostane a tak stojí na ceste. Pritom by stačilo len vymeniť kanálový poklop za taký s väčšími dierami, aby tam mohla voda stekať.
13. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Mestský úrad sa bude zaoberať technickým riešením na odvedenie dažďovej vody z povrchu komunikácie.

Gabriela Bedard
MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania