Ohrozovanie nebezpečného výjazdu

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

Vyriešený

3 ks preplnených smetných nádob, ohrozujú v čase odvozu odpadu výjazd zo Štúrovej ulice, ktorý už aj tak komplikuje parkovanie pred reštauráciou

13. jún 2018

Odpoveď samosprávy

Mesto upozorní majiteľa, aby kontajnery nevykladal priamo na vozovku, ale mimo nej.

Gabriela Bedard
MsÚ
12. júl 2018

Nio

Oproti na stĺpe je zrkadlo ktoré slúži na to aby bola križovatka prehľadná z pravej strany.Kontajnery sú podľa obrázku mimo vozovky. Sú presne tam kde si ich mestský TEKOS želá mať.
To že z ľavej strany bráni výjazdu áut elektrický stĺp, zaparkované auto pred vjazdom rodinného domu a kríky pri ceste. To vám nevadí?
12. júl 2018

Nio

Pre istotu prikladam aj foto
13. júl 2018

miroslav

Vadi. Nio, mohli by ste kriky priebezne prestrihavat, oslovit ZSE aby premiestnili stlp a v podstate aj ten nanos piesku na krajnici by sa mohol poladit.
13. júl 2018

Nio

Vazeny Miroslav, stlp nie je na pozemku pred restauraciou ale pred domom z lavej strany.Ved kludne mozete dat vy ten podnet na ZSE, a tiez poladit piesok na ceste. Nie je pred restauraciou. Ved to ma mat na starosti mesto. A ja mam chodit susedovi strihat stomceky?
13. júl 2018

miroslav

V ramci volneho casu kludne, taktiez ten piesok :) restika uz dava duchapritomne nadoby na odpad zo zadu - tak Vam prajem pekny, nicim neruseny vikend.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania