Prechod z Veľkomoravskej ul. na ul.Vlastenecká

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

Vyriešený
meno
Adriana 06. júna 2018

Dobrý deň,
poprosím o vyriešenie nedostatku so stojatou vodou (aj po miernych dažďových zrážkach) medzi budovou kotolne s.č. 4212 a garážami na parc.č. 4188/17, 4224/1 vo vlastníctve mesta Malacky na ulici Veľkomoravská a tým umožniť prechod z ul. Veľkomoravská na ul. Vlastenecká, chodcom nakoľko je veľmi náročné prejsť okolo zaparkovaného vozidla a kalužou vody. Ide o dlhodobý problém. Ďakujem.

07. jún 2018

Adriana

po výdatných dažďoch to vyzerá vo štvrtok ráno takto
08. jún 2018

Martin Grujbár

Celá táto ulička by potrebovala rekonštrukciu aj kvôli problémom s parkovaním. Parkovanie zmeniť z pozdĺžneho na kolmé (stačí posunúť obrubníky). O dezolátnom stave ihriska „Slovan“ ani nehovorím.
13. jún 2018

Odpoveď samosprávy

Mesto preverí technické možnosti odvedenia dažďových vôd. V prípade, že bude možné zrealizovať jednoduchý vsak do zelene, pristúpi k jeho realizácii. V prípade, že dažďové vody bude potrebné odviesť iným technickým zariadením do kanalizácie, mesto pripraví projektovú dokumentáciu a o postupe pri odstraňovaní problému Vás bude priebežne informovať.

Gabriela Bedard
MsÚ
04. január 2024

Martin Grujbár

Stále neriešené od roku 2018 !
04. január 2024

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,

Pavla Rachelová
Odkaz pre starostu
[email protected]
04. január 2024

Adriana

p. Grujbár, problém bol vyriešený mestom v roku 2021, chodím tadiaľ denne. Predtým ako napíšete na odkaz pre starostu, skúste sa prejsť a preveriť si svoje tvrdenie (aj iné miesta) a nezaťažujte pracovníkov mesta starými podnetmi.
04. január 2024

Martin Grujbár

Pani Adriana, pri každom trocha silnejšom daždi tam stojí voda. Nie len na tomto rohu ale po celej šírke pred garážami. Prečo je tento podnet teda stále otvorený ???

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania