Chýbajúci kontajner na sklo

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

Vyriešený

Na ulici gen.M.R.Štefánika pri byvalej krcme Tabarin chýba uz niekolko tyzdnov kontajner na sklo.Kam mame vyhadzovat odpad -sklo?Kedy ho tam vratite?Alebo dostane kazda domacnost vlatny kontajner na sklo tak ako mame na papier,plasty?

13. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Mestský úrad pristúpil k odstráneniu konkrétneho kontajnera na základe opakovaných sťažností vlastníka pozemku, na ktorom bol kontajner umiestnený. Miesto bolo aj opakovane znečisťované vrecami komunálneho odpadu. Mestský úrad aktuálne identifikuje nové miesto v blízkosti, ktoré by vyhovovalo obyvateľom. Je totiž bežnou praxou, že vlastníci nehnuteľností odmietajú umiestňovanie zberných nádob pri svojich nehnuteľnostiach.

Gabriela Bedard
MsÚ
18. november 2019

Monika Ježková

Dobrý deň,

zaujímalo by ma ako sa tento podnet doriešil.
Poprosím Vás o preposlanie samospráve aby sa k podnetu vyjadrili,

ďakujem veľmi pekne.
21. november 2019

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
podnet sme opätovne preposlali samospráve.
S pozdravom
Administrátorka portálu
09. december 2019

Odpoveď samosprávy

Na ulici Gen M.R.Štefánika a Stupavskej ul. je problém umiestniť kontajnery na sklo, nakoľko sa jedná o lokalitu s rodinnými domami, úzkym chodníkom, veľmi frekventovanou komunikáciou a kúskami zelene, poväčšinou na svahu. Momentálne stojí kontajner na sklo na ul. Gen. Štefánika poblíž rodinného domu s č.38 a na rohu Stupavskej a ul. L. Fullu, čo je k bývalému zariadeniu Tabarín najbližšie.

Ing. Jana Chválová, ÚVa ŽP
10. december 2019

Monika Ježková

Ďakujem veľmi pekne za odpoveď.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania