"Kolóny" na pošte Malacky 1

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Uzavretý
meno
Malačan24 16. júla 2018

Je možné vyriešiť problém dlhej čakacej doby na Pošte? Bežne tu človek strávi aj 30 minút, hoci ide len zaslať list alebo zaplatiť šek, či vyzdvihnúť balík.
Napríklad dobrým riešením by bolo umiestniť na pošte tzv. balíkobox, kde by si ľudia mohli svoje balíky vyzdvihnúť. Tiež dobrým riešením by bolo ak by pošta na Juhu nebola tak často zatvorená a aby na pošte MA 1 aspoň počas "špičky" fungovalo všetkých 5 okien a nie len 2. Chápem, že počas leta majú zamestnankyne dovolenky a pod. no tento fenomén (fungujúcich 2 okien - prepážok) je tu stále a je jedno či človek príde na poštu ráno, počas obeda alebo na večer, bežne tu strávi aj 30 minút. :(

16. júl 2018

Martin Grujbár

Čo s tým má primátor a mesto Malacky? Treba tento podnet riešiť s poštou a ich vedením.
17. júl 2018

Odkaz pre starostu

Dobrý deň pán Grujbár,

podnet bol zaslaný iba Slovenskej pošte, nie mestu.

Pekný deň
Juraj Hurný
[email protected]
20. júl 2018

Odkaz pre starostu

Odpoveď Slovenskej pošty:
"Vazeny zakaznik,

Slovenska posta, a. s., (dalej len ,,SP, a. s.") prijala dna 17.07.2018 Vasu staznost vo veci nespokojnosti s predlzenym casom cakania zakaznikov na Poste Malacky 1. Vasej pripomienke sme venovali nalezitu pozornost a situaciu sme preverili v sucinnosti s veducou posty Malacky 1.

Na zaklade pravidelneho hodnotenia potreby poctu zamestnancov v nadvaznosti na hodnotenie mnozstva/objemu prace, stanovenej produktivity prace pre jednotlive produkty, sluzby, procesy, velkost spadovej oblasti obsluhovanej postou a pod. bolo konstatovane, ze posta v sucasnom obdobi je vytazena umerne k poctu prevadzkovanych pracovisk.
Denne je na Poste Malacky 1 otvorenych za optimalneho stavu a plnej prevadzky vsetkych 6 priehradiek, z toho 4 univerzalne priehradky, 1 priehradka sluzieb a 1 priehradka ,,Banka na poste", (pricom vzdy su otvorene minimalne 4 priehradky). Obmedzenia na priehradach v suvislosti s poskytovanim sluzieb zakaznikom su len v ramci cerpania prestavok zamestnancov vyplyvajuce zo Zakonnika prace. Prestavky zamestnancov su realizovane postupne z dovodu neobmedzovania komfortu zakaznikov.
Celkovo na danej poste pracuje 35 zamestnancov, z toho 12 je priehradkovych zamestnancov. Slovenska posta pravidelne monitoruje obsadenost priehradiek a na zaklade vysledkov riesime aj posilnenie priehradkovych cinnosti. K hodnoteniu potreby poctu zamestnancov SP, a. s., pristupuje systematicky, preto sa neda pri preukazani potreby dalsieho zamestnanca v nasledujucom hodnotenom obdobi vytvorenie noveho pracovneho miesta vylucit.
Vasa vyhrada voci poctu funkcnych priehradkovych pracovisk je z pohladu neobsadenia vsetkych dostupnych pracovisk logicka. Z hladiska posudzovania vytazenosti posty je vsak existujuci pocet funkcnych pracovisk dostatocny. Cakacie doby zakaznikov obvykle neprekracuju stanoveny priemerny cas cakania na vybavenie 12 minut.
SP, a. s. zrealizovala komplexne zmeny v riadeni pobockovej siete s cielom urychlit proces vybavovania klientov a zvysit komfort nasich zakaznikov.

SLOVENSKA POSTA, a. s.
usek pobockovej siete a retailoveho predaja
Komenskeho 16, 975 88 Banska Bystrica
tel.: 0850 122 413
e-mail: [email protected]
www.posta.sk"

Sandra Karabelli
01. august 2018

Roman

Prečo sa v stanovisku nevyjadrili aj na spomenutý balíkomat? A kto mi vysvetlí, k čomu je dobrá priehradka poštovej banky na pošte, keď hneď vedľa je pobočka? Zbytočne zabrané miesto!
05. august 2018

Roman

Balíkomat na pošte

Reagujem na podnet pridaný nižšie, kde sa sťažujúci pýtal na balíkomat umiestnený na/pri pošte, alebo niekde v meste, no nebolo mu odpovedané. Môže sa niekto kompetentý z pošty vyjadriť, či niečo takéto v MA plánujú? Dosť by to pomohlo.
11. august 2018

Odpoveď samosprávy

Slovenska posta as v tychto dnoch pripravuje podklady pre rozsirenie siete BalikoBOXov. Instalacia novych BalikoBOXov bude prebiehat najskor koncom roka 2018. Do Malaciek planujeme instalovat BalikoBOX , avsak v tomto momente Vam nevieme poskytnut konkretnejsi termin.

Dakujeme za pochopenie.
oddelenie zakaznickeho centra
SLOVENSKA POSTA, a. s.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania