Trčiace rúry

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

Vyriešený
meno
Monika Ježková 14. septembra 2018

Dobrý deň,

tieto rúry tam trčia zo zeme už veľmi dlho, až teraz som im venovala pozornosť pretože tadiaľ vodíme nášho prváka do školy. Vyhľadala som si toto miesto na mape, snímka je z roku 2012, bol tam vytvorený veľmi krásny upravený záhon teraz je to tam také zanedbano suché pravdepodobne, keď sa tam dávala tá skriňa sa to len zahrnulo a nechalo tak. Ďakujem a prajem pekný deň.

17. september 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
spoločnosť, ktorá zabezpečovala výkopové práce a realizáciu natiahnutia sietí v danej lokalite, bola oslovená. Prisľúbili, že zabezpečia nápravu do konca tohto týždňa, rúry budú schované do zeme a terénny povrch vyrovnaný. Následne do záhona budú vysadené trvalky, ktoré boli pri oprave plynovodu poškodené.
Mesto zabezpečí kontrolu, či boli vykonané opatrenia na nápravu.

Bačová ÚV a ŽP
21. september 2018

Monika Ježková

Dnes ráno zatiaľ všetko po starom :-) Trčiace rúry som si všimla aj na druhej strane, ktoré dokonca zasahujú do chodníka.
25. september 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v pondelok bola vykonaná kontrola miesta a všimli sme si, že náprava zo strany spoločnosti nebola uskutočnená. Boli upozornení a opätovne vyzvaní k urýchlenej náprave. Ich prísľub bol, že v priebehu týchto dňoch dajú miesto do pôvodného stavu. Mesto bude spoločnosť kontrolovať, či urobili tak, ako prisľúbili.

Bačová ÚV a ŽP
09. október 2018

Monika Ježková

Dobrý deň, dnes som išla okolo a rúra konečne z tohto miesta zmizla, ale čo s tou ďalšou ktorá je hneď oproti cez cestu? To robila iná firma, či tá istá a treba ich na každom mieste urgovať aby si po sebe prišli prácu dokončiť?
25. január 2019

Monika Ježková

Super rúry su konečne odstránené aj na druhej strane :-)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania