Rekonštrukcia Veľkomoravskej a Bernolákovej ul.

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

V riešení
meno
Malačan24 23. septembra 2018

Ohľadom rekonštrukcie ulíc Veľkomoravská a Bernolákova by som mal pár otázok:
- prečo sa pri rekonštrukcii nezrekonštruoval aj kanál na rohu Jánošíkovej a Veľkomoravskej (2. foto), ktorý sa postupne pomaly prepadá
- bude sa riešiť popraskaná cesta pri zrekonštruovanom parkovisku na Bernolákovej (1. foto) - foto je z rohu Mierové námestie a Bernolákova?
- prečo sa pri pokládke asfaltu na Veľkomoravskej najskôr natiahol asfalt na ceste a potom sa frézovalo okolie kanalizačných poklopov? Nemohli sa spraviť kanalizačné poklopy a potom natiahnuť asfalt na ceste? Nevznikali by zbytočne "hrby" na miestach, kde sú kanalizačné poklopy.
- bude opravené zvislé dopravné značenie na spomalovači (Veľkomoravská/M.R. Štefánika) a taktiež vyčistené vpuste, aby voda nestála na ceste?
Ďakujem.

23. september 2018

Martin Grujbár

Kanalizačné poklopy sa frézovali preto lebo páni majstri ich osadili pod úrovňou novopoloženého asfaltu - takže ich po upozornení museli znova vysekat a položiť v jednej rovine s vozovkou. V druhej časti ich osadili trocha lepšie, aj keď nie bez chyby. O jame ktorú vytvorili na Veľkomoravskej ul. pred/za spomalovačom na križovatke s Bernolákovou ani nehovorím !!! Dopravné značenie poškodili keď v noci ťahali asfaltér na ulicu. Takáto kvalita odvedených prác sa len málokde vidí. Cesty Nitra sa môžu hanbiť!
28. október 2018

Malačan24

Ako to vyzerá s riešením tohto podnetu?? :(
11. december 2019

Monika Ježková

Dobrý deň,

prosím administrátora o opätovné zaslanie samospráve - podnet je už dlhodobo označený ako - Neriešený.

Ďakujem veľmi pekne.
28. júl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Ďakujeme za Váš podnet.
Kanál sa nachádza na ulici Jánošíkova, a preto nebol zadaný na opravu spolu s rekonštrukciou Veľkomoravskej ulice. Na opravu kanalizačných vpustí sú vyčlenené prostriedky, ktoré sú čerpané z rozpočtu na to určeného.
Prasklinu a rozsah poškodenia cesty na zrekonštruovanom parkovisku Bernolákovej ulice preverí zodpovedný pracovník mesta Malacky.
Ako spomenul v komentári p. Martin kanalizačné poklopy boli predmetom reklamácie, a preto sa dodatočne opravovali.
Zvislé dopravné značenie k spomalovaču na križovatke ulíc Veľkomoravská a M.R. Štefánika bolo opravené a vymenené za menší rozmer. Čistenie vpustí je vykonávané v pravidelných intervaloch.
Kto? Útvar výstavby a životného prostredia
Kedy? August 2020

Matúš Gelinger
ÚVaŽP

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania