Zber objemného odpadu

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

Vyriešený
meno
rodáčka 09. októbra 2018

Dobrý deň,
dňa 6. 10. 2018 sa uskutočnil zber objemného odpadu pri bytovkách Záhorácka pri MCK. Matrace uložené medzi kontajnermi odviezli, ale konštrukcie z pohoviek zostali ukryté za stojiskom. Rovnako tak aj pneumatiky v kúte. Bolo by fajn, ak by pracovníci stojisko obišli a pozbierali všetko. Zdá sa, že odpad bude čakať do jarného zberu, lebo Tekos uviedol, že žiadny náhradný termín nebude.
Ďakujem a verím, že osvedčený Tekos urobí výnimku.

07. október 2018

rodáčka

Viem, že medzi objemný odpad pneumatiky nepatria. Otázočka: Je šanca, aby boli odpratané? Bývalý majiteľ to už určite neurobí.
vďaka
09. október 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň ,
zber objemného odpadu sa snažíme riešiť formou separovania ,čiže zbierame elektroniku ,drevo a objemný odpad. Na každý odpad je zvlášť auto a aj pracovníci ,ktorí odpad nakladajú. Zber odpadu sa vykonáva podľa harmonogramu a v určený čas .Podľa našich záznamov tam naši pracovníci boli a odviezli všetok odpad .Často sa však stáva ,že odpad je tam prinesený už po určenom čase odvozu a to už potom je chyba daného občana ,ktorý tam neskoro odpad vyloží a tak isto aj nevhodný odpad. Občania majú možnosť odniesť odpad mimo tohto termnu zberu objemného odpadu na zberný dvor v priebehu celého týždňa .




Ing.Gúth TEKOS spol. s r.o.
09. október 2018

Občan

Pozrieť kamerové záznamy, a dať to občanovi zaplatiť, ak nevie čítať a dodržiavať termíny
10. október 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň ,
odpad bol odvezený .
S pozdravom

Ing.Gúth TEKOS spol. s r.o.
10. október 2018

rodáčka

Veľká vďaka.
Bola som presvedčená, že nesklamete. super

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania