Parkovacie miesta

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

Vyriešený
meno
Peter 10. októbra 2018

Dobrý deň,
chcem sa spýtať odkedy sa môžu "kupovať" parkovacie miesta.
Ide o lokalitu Bernoláková ulica. Problém je ten, že mesto sídli v Inkubátore čiže zo zákona musia zaobstarať parkovacie miesta pre telesne postihnutím. Ďalej tu sídli Mestská polícia, ktorá má tiež svoje vozidla. Tak sa chcem spýtať kde máme my obyčajný občania z Bernolákovej ulice parkovať. Do budúcna sa zastavá aj parkovacia plocha pri križovatke.

11. október 2018

Nikoleta

Tiež som tohto názoru, nakoľko po rekonštrukcii cesty si ODRAZU veľa ľudí kúpilo parkovacích miest, nakoľko na dvoch miestach bolo určené miesto pre telesne postihnutých. No keď sme si chceli my pred 3 rokmi rezervovať miesto nebolo to možné.
17. október 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, vyhradené parkovacie miesta je možné si prenajať v rámci platných VZN na stránke mesta (VZN č. 5/2009 o parkovaní a státí vozidiel na verejných priestranstvách a miestnych komunikáciách v meste Malacky a VZN č. 9/2015 o miestnych daniach a o miestnom poplatku za komunálne odpady a drobné stavebné odpady). Pre viac informácií kontaktujte odbor dopravy, č. d. 410 na 4. p.

Ing. Chrenko, MsÚ Malacky
08. január 2019

Lenka Kubíčková

Dobrý deň p.Chrenko,
mohli by ste zaslať priamy link s informáciami o tejto možnosti?
Mne sa to na stránke mesta nepodarilo bohužiaľ nájsť.

Ďakujem
10. január 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň pani Kubičková, prikladám link na stránku mesta, kde je možné nájsť predmetné všeobecne záväzné nariadenia ohľadom podmienok vyhradeného parkovania a cenníku za zaujatie verejného priestranstva:
https://www.malacky.sk/index.php?page=mesto&menuid=140
Prajem pekný deň


Ing. Chrenko, MsÚ Malacky
10. január 2019

Lenka Kubíčková

Dobrý deň,
ďakujem pekne.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania