Parkovanie

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

Vyriešený
meno
Katarína 10. októbra 2018

Na Partizanskej ulici pri VIP cafe su zatarasene parkovacie miesta. Jedna sa o sukromny pozemok? Nie je mozne tieto parkovacie miesta vyuzivat?

17. október 2018

alena

Milá Katarína parkovacie miesto je súkromný pozemok a odstránením kochlov by slúžil pre tých ktorý idú ráno na vlak a zaparkujú si tam na celý deň auto, tak to bolo v minulosti a tak je to aj teraz na vedľajšom parkovisku.Prídi sa tam pozrieť okolo 17.00: hodiny a zaparkuješ kde chceš.
06. november 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v danej veci som vykonal šetrenie na stavebnom úrade mesta Malacky. Boli zistené nasledovné skutočnosti. V predmetnom stavebnom konaní, ktoré bolo vedené v roku 2002, nebola stavebníkom zo strany stavebného úradu uložená podmienka na vybudovanie verejne prístupných parkovacích miest. Parkovacie miesta sa nachádzajú na súkromnom pozemku. I napriek týmto skutočnostiam bol oslovený vlastník tohto pozemku s požiadavkou na uvoľnenie parkovacích miest pre verejnosť, pričom tento sa vyjadril, že na parkovacie miesta budú v blízkej dobe osadené mechanické zábrany a parkovisko budú užívať len nájomcovia prevádzok.


Tomáš Chmela
Vedúci oddelenia výkonu služby a objasňovania priestupkov
Mestská polícia Malacky

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania