Chýbajúca uzamykateľná bránka

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

Vyriešený
meno
Zuzana 14. októbra 2018

Dobrý deň,
vhodnejší je nadpis "chýbajúca uzamykateľná bránka na oplotenom stojisku kontajnerov". Nedávno zrekonštruované parkovisko+nové stojisko kontajnerov vo vnútrobloku 1.mája/Rázusova - kde mi hlavný stavbyvedúci p.Havlík potvrdil, že uzamykateľnú bránku dal vyrobiť a bude osadená. To bolo ešte začiatkom septembra. Doteraz bránka nie je, p.Havlík mi nedvíha mobil, nereaguje na SMS, nemám sa ako dozvedieť čo sa deje - ako to bude ďalej. Preto sa pýtam kompetentných prostredníctvom tejto stránky, KEDY bude prosím osadená uzamykateľná bránka? Predpokladám, že aj mesto má záujem na tom, aby bol poriadok pri kontajneroch, aby z nich "bezdomovci" a iní nevyberali smeti...z čoho je len a len neporiadok, neustálé vŕzganie poklopov na kontajneroch = neprispieva to k spokojnosti občanov. Vďaka

19. október 2018

Odpoveď samosprávy

Mesto Malacky, na základe požiadaviek zástupcov vlastníkov bytov, ako aj poslanca za volebný obvod, vypracovalo projektovú dokumentáciu a bolo vyhlásené verejné obstarávanie, súčasťou ktorého nebola uzamykateľná bránka na spomínanom stojisku.

Gabriela Bedard
MsÚ
19. október 2018

Zuzana

Dobrý deň,
to som nemilo prekvapená, nakoľko než sa vôbec začalo riešiť spomínané parkovisko a stojisko pre smetiaky, tak poslanec za volebný obvod p. Tedla a zopár vlastníkov bytov sme mali k tomu schôdzu, kde sme uviedli naše požiadavky. Jednou z nich bolo práve uzamykateľné stojisko pre kontajnery. Sám p. Tedla bol za to. Takže Vami spomínanú projektovú dokumentáciu ste určite nevypracovali na základe požiadaviek zástupcov vlastníkov bytov. Mám to brať tak, že síce si my (vlastníci bytov) - nás sa to týkalo, povieme požiadavky ale mesto aj tak urobí niečo iné, v neprospech obyvateľov? Načo sa máme vlastne vyjadrovať? O ne/odsúhlasení projekt.dokumentácie - či budú naše požiadavky akceptované, nás už p. Tedla neinformoval. Prisľúbil však, že nám dá vedieť, kontakty sme mu všetci zúčastnení poskytli.
Mrzí ma, že naše požiadavky neboli vypočuté a neriešili sa. Prosím teda o informáciu, ci je možné dodatočne osadiť uzamykateľnú bránku? Argumenty sú uvedené v predch. príspevku. Prípadne, na koho sa s tým obrátiť? Finančne jedna bránka urcite nebude náročná a my - obyvatelia budeme mať okrem iného, aj konečne kľudný, nerušený spánok.
Ďakujem pekne
11. marec 2019

Odpoveď samosprávy

Bránka bola osadená.

Gabriela Bedard
MsÚ
24. október 2021

Martin

Chýbajúce polopodzemné kontajnery pripravované na osadenie v roku 2018, podľa informácie útvaru komunikácie a vonkajších vzťahov Malacky.
Foto: NaZahori.sk, 05. marec 2018
https://www.nazahori.sk/malacky/item/523-prve-zapustene-kontajnery-v-malackach
31. október 2021

Martin

19.02.2018 - Mesto spúšťa projekt zapustených kontajnerov

Foto: http://www.ludiapremalacky.sk/clanok/mesto-spusta-projekt-zapustenych-kontajnerov/

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania