Spomalovače

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

Uzavretý

dobry deň, chcela by som sa informovať ohľadom možností umiestnenia spomalovačov na ul. R.Dilonga,nakoĺko je tu zona 30,ale vodiči dokonca obyvatelia ulice nedodržuju rychlost a to vyrazne.

17. október 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, celá lokalita zahŕňajúca ulicu R. Dilonga je v rámci prostriedkov na upokojenie dopravy ošetrená dopravným značením obmedzením maximálnej povolenie rýchlosti v celej zóne na 30km/h. Mesto neplánuje vybudovať na predmetnej komunikácii spomaľovacie prahy, nakoľko sa jedná o slepú ulicu, a chodníky pre peších sú vedené po obidvoch stranách komunikácie. Mesto ani mestská polícia nemá zákonné prostriedky na zabezpečenie kontroly dodržiavania maximálnej povolenej rýchlosti, preto túto požiadavku prepošle na príslušný dopravný inšpektorát OR PZ.

Ing. Chrenko, MsÚ Malacky
06. december 2018

Megie

Pan Chrenko dakujem za odpoved, ale myslim ze v MA je viacero ulic,kde su chodniky po oboch stranach napr.Male nam. Kukucinova,Velkomoravska ul.a taktiez su to zony 30 a spomalovac/priechod pre chodcov na nich je.Rozrasta sa tu vystavba,nie len rodinnych domov ale aj mensie bytovky a zvysuje sa pocet obyvatelov a tym padom aj vozidiel. Tiez myslim ze obyvatelia Hurbanovej ul. by spomalovace privitali. Dakujem za odpoved

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania