Práce v neskorých večerných hodinách na stavbe b.domu MALAČAN2

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

Vyriešený
meno
Vlado 16. októbra 2018

Pravidelné práce ťažkých mechanizmov v obývanej zóne po 20-tej hodine na stavbe(Cesta mládeže 18). Sú to stroje z minulého storočia, produkujúce enormné množstvo škodlivých emisií a hlučnosti (AD28), nevraviac o absolútnej absencii bezpečnosti pri práci ( pri práci si svietia mobilmi). Ako takáto firma môže vlastniť povolenie k činnosti?
Prečo nieje v našom meste v platnosti vyhláška upravujúca práce ťažkých mechanizmov v obývaných častiach napr. zákaz od 19.00 do 06.00, v nedeľu a počas sviatkov?

17. október 2018

Odpoveď samosprávy

Stavebná spoločnosť bude upozornená na dodržiavanie všeobecných technických a právnych predpisov pri výstavbe. Predpokladáme, že to bola výnimočná situácia a viackrát sa nebude opakovať.

Gabriela Bedard
MsÚ
17. október 2018

Vlado

Tu ani až tak nešlo o konkrétny prípad ako o to, že v našom meste ( narozdiel od niektorých obcí, miest, kde je dokonca aj kosenie súkromných pozemkov takto ošetrené) neexistuje žiadna vyhláška upravujúca prácu ťažkých mechanizmov v obývaných častiach mesta v dobe, kedy chcú deti nášho mesta- naša budúcnosť zdravo odpočívať a tak sú odkázané na ochotu - neochotu spoločností tolerovať občanov žijúcich v tomto meste.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania