Nepovolená skládka na dvore- M.Benku

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

Vyriešený
meno
Štefan Minárik 27. októbra 2018

Pripomíname Mestu Malacky, že ešte stále nevyriešilo problém s našim susedom. Od r.2010 máme na Meste MA sťažnosť na nášho suseda a povedzme si na rovinu, už niekoľko rokov..a je rok 2018...teda 8 rokov od našej sťažnosti...sme nedostali odpoveď, ako sa rieši táto skládka, ktorú môžete vidieť na fotkách. Teraz si dokonca pred bránou..teda na verejnom chodníku skladuje dreva, píli a znečisťuje tento chodník, po ktorom nemajú ako prechádzať občania mesta. Bola privolaná Mestská polícia, nakoľko nás ruší hlukom, trieskaním a pod, Kedy sa toto vyrieši? Veď je to hanba mesta, keď nechajú slušných ľudí..nás susedov...trpieť celé roky! Kde je ochota pomôcť?! Naša oficiálna sťažnosť je tam už 8 rokov!!! Ide predsa o ohrozovanie ľudí, počkáme až sa nám to u nás vo dvore zrúti na hlavu??

29. október 2018

Odpoveď samosprávy

Majiteľ príslušného dvora bude riešený v priestupkovom konaní . Už v minulosti mu bolo viackrát nariadené vypratanie dvora, ale postupom času zase stavebný materiál a drevo nazhromaždil.

Ing. Jana Chválová, útvar výstavby a ŽP
30. október 2018

Štefan Minárik

Myslime si, ze kontrola zo strany mesta nie je dostacujuca. Kolko rokov bude moct sused pokracovat v tejto cinnosti? Skladka sa stale zvacsuje a robi to preto, lebo vie, ze ho casom zasa nechaju tak. Toto nie je dostacujuce a voci nam susedom je to nespravodlive. My si platime vsetky dane.
02. december 2019

Monika Ježková

Dobrý deň prajem pán Štefan, príspevok je ešte z roku 2018, podarilo sa niečo so susedom vyriešiť?
02. december 2019

Štefan Minárik

Po roku, sa v novembri 2019 na ulicu nastahovali pracovnici , ktori za ucasti policie a Mesta Malacky zacali odstranovat material, najviac zelezo a podobne predmety. Mozeme sa teda podakovat mestu, ze splnilo svoj slub, urobit nieco s tymto neporiadkom. Ma tam este vo dvore vela veci , ktore by sa mali este odstranit, ale to je uz na kontrole mesta , aby tento sused uz nic nove neonasal, a to co slubil zlikvidovat, aby aj odniesol. Lebo stale sledujeme, ze donasa zasa nove veci.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.