Nádražná-MHD-zlé nastavenie cestovného poriadku

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Vyriešený
meno
Katarína 06. februára 2019

Včera, dňa 4.2.2019 som čakala na spoj MHD trasa B na zastávke Ludwiga Angerera, ktorý mal ísť podľa prepravneho poriadku o 6:13 a spoj neprišiel, vrátila som sa späť domov a počkala na další spoj, dnes som sa takisto chystala na rovnaký ranný spoj ale preistotu som sa pozrela či nie je vydaný nový poriadok, a na moje počudovanie bol nový poriadok zverejnený, kde spoj o 6:13 zrušili, za čo Vám krásne "dakujeme",najmä teraz v zime, tí ktorí chodia ráno na vlak do práce aj do školy,ale chcem upozorniť, že doteraz spoje chodili, od začiatku januára každé ráno som chodila na spoj o 6:13, až od 4.2.2019 nepremáva ranný spoj, pričom poriadok je platný od 9.12.2018, nerozumiem prečo doteraz premávali ked je platný od 9.12.2018!!!a prečo sa vôbec zrušil?prečo nebolo zverejnené zmena prep.poriadku

12. február 2019

Michal B

Tiez ma zaujima, preco bol tento spoj, ktory ako jediny ma pripoj na vlak, zruseny. Ak bolo treba usetrit, isto sa dalo aj inak.
Prosim, obnovte tento spoj!
16. február 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet na zlepšenie našich služieb.

Vami zaslanú sťažnosť sme prešetrili, hodnotíme ju ako opodstatnenú a zasielame Vám naše stanovisko.
Interným šetrením sme zistili, že predmetný spoj 503 na linke 106406 dňa 4.2.2019 nebol vykonaný z dôvodu technickej poruchy.

Dňa 5.2.2019 bol spoj riadne vykonaný v zmysle cestovného poriadku. Cestovný poriadok je platný od 9.12.2018 a výlep cestovných poriadkov bol na predmetnej zastávke vykonaný. Nevieme, kde cestujúca overovala spoj a uvádza, že došlo k jeho zrušeniu. Predmetný spoj nebol zrušený a je možné si ho overiť aj na našej stránke v časti „Cestovné poriadky“.

Veľmi nás mrzí vzniknutá situácia a ospravedlňujeme sa za vzniknuté problémy pri cestovaní z dôvodu nevykonania spoja. Ďakujeme za využívanie služieb našej dopravnej spoločnosti.

S pozdravom,

Jana Ďurčová
vedúca internej kontroly a pokladní
Slovak Lines, a.s.
25. február 2019

Katarína

dakujem za informaciu, overovala som si to na stranke malacky.sk kde sú cestovne poriadky, trasa B , tam chyba spoj 503 !!! (vid obrazok) neviem snad nepozeram zle, ale skorší spoj tam nevidim. dakujem za usmernenie. tym ze spoj vynechal a nasledne som pozerala na stranke malacky.sk cestovny poriadok mi bolo zrejme ze spoj zrušili.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania