Zámocká-verejné služby-iné

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

Vyriešený
meno
oskar 15. februára 2019

Dobrý deň, chcem sa opýtať či by sa tieto kvalitné známky nedali vyrábať z niečoho ešte kvalitnejšieho, keďže si za ne občan platí, tak by som očakával ,aby vydržali aspoň rok
Ďakujem za odpoveď

18. február 2019

Odpoveď samosprávy

Od augusta 2018 sa vydávajú nové kovové známky. Nie je problém si známku vymeniť v klientskom centre (pokladňa) za poplatok 3 €/ kus (VZN č. 12/2016, ktorým sa mení všeobecné záväzné nariadenie mesta Malacky č. 1/ 2013, ktorým sa upravujú niektoré podmienky držania psov v meste Malacky).

Gabriela Bedard
MsÚ
18. február 2019

oskar

Super, najprv predáte plastový (nebudem sa vyjadrovať čo) a potom si môžem za poplatok vymeniť za kovový? Trošku choré riešenie...
19. február 2019

rodáčka

Dobrý deň, tak som si dala čas a preštudovala VZN-ko. "Úrad vydá držiteľovi psa náhradnú
známku za úhradu vo výške 3 eur.5) " Predpokladám, že ide o sumu v prípade, ak majiteľ známku stratí.
Ak už mesto dáva iba kovové známky, tak by malo plastové, ktoré sa ľahko poškodia, postupne vymieňať za kovové. Kus za kus. V prípade, že by išlo o stratu, tak to beriem. O výmene sa vo VZN nehovorí. Za psa sa platí daň, tak prečo platiť aj za výmenu známky?
23. apríl 2019

K

Dobrý deň, osobne som známky menila už asi tri. Za každú jednu som platila 3,50€ za plastovú známku, ktorej výrobná cena je možno 10 centov a bolo úplne jedno že sa zlomila. A na hanbu sveta aby ešte aj za výmenu za kovovú známku človek musel platiť. Známku som bola naposledy meniť na jeseň 2018 a dostala som novú - plastovú. Sú už vôbec kovové ? Ďakujem za odpoveď.
28. apríl 2019

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
samospráva bola vyzvaná k odpovedi na Váš doplňujúci komentár.

Juraj Hurný
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania