Hviezdoslavova-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

Uzavretý
meno
Lukáš 01. apríla 2019

opakovane problemovo odstavene auta vo vyznacenej oblasti pri kine, ktore brania vo vyhlade pri vyjazde zo zahorackej ulice.... tato lokalita je pri mestkej policii, opd kamerou a nikomu nevadi ze auta stoja odstavene priam az v krizovatke? dokedy? kym sa tu nieco nestane nakolko je tu nulovy vyhlad pri vychadzani na tuto ulicu?
nieje mozne tu osadit znacku zakaz statia v tomto useku okolo kina?

02. apríl 2019

Martin Grujbár

Ten stojan na bicykle umiestnený na chodníku nevadí nikomu ?
04. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
uvedenú lokalitu má Mestská polícia Malacky v pozornosti. V mesiaci marec 2019 sme tu riešili 11 motorových vozidiel za porušenie pravidiel CP. Veľkú časť skutkov sme riešili tým spôsobom , že sme skutok zadokumentovali kamerovým systémom a vodiči sú predvolávaní k riešeniu priestupku. V týchto prípadoch nespozorujete na motorových vozidlách ani predvolanie, ani technický prostriedok na zabránenie odjazdu MV (papuču). Uvedenej lokalite sa budeme aj naďalej vo zvýšenej miere venovať.


Vladislav Kunák
MsP MsÚ MA
22. apríl 2019

peter

Ej, taky stojan na bicykle by sa zisiel ma zeleznicnej stanici! Ved pred siednou rano ostava bicykle uzamykat len na hromozvody. A vraj doravujte sa na bicykloch do prace. Mozem ho tam premiestnit na vlastne naklady? Potom to bude od slov k skutkom... Prosim odpovef kompetentnych!
25. apríl 2019

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
Peter, chýbajúci priestor na odkladanie bicyklov na železničnej stanici, prosím, zadajte ako samostatný podnet, ktorý bude následne odoslaný kompetentnej inštitúcií.
Tento podnet sa týka nesprávne zaparkovaných vozidiel na Hviezdoslavovej ulici.
Vďaka.

Juraj Hurný
Odkaz pre starostu
[email protected]
17. jún 2020

Lukáš

Problémové parkovanie áut pri kine. Bežne vodiči parkujú v križovatke,na prechode..... p´Pri výjazde zo Záhoráckej nieje vidno a je to doslova masaker niekedy naslepo vyjsť.
Mestká polícia denne chodí okolo, auta tam stoja a vôbec im to nevadí, prejdú ako keby nič.
Nieje možné toto problémove miesto riešiť? Denne hliadky , pokuty alebo umiestnenie zákazovej značky?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania