Záhorácka-dlhodobo odstavené vozidlá-vozidlo s EČV, s platnou TK a EK

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

Vyriešený
meno
Marek 26. mája 2019

Dlhodobo odstavené dve vozidlá na parkovisku na zahorackej jedna sa o BMW na ktorom chýba spätne zrkadlo a takto tam stojí na mieste už asi pol roka a druhe vozidlo VW GOLF ktorého stav netreba ani komentovať viď foto.

27. máj 2019

Martin Grujbár

Vozidlá sa nenachádzajú v pátraní a pokiaľ majú platnú TK a EK (majú ŠPZ) sú nedoknuteľné :(
27. máj 2019

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za podnet. Postúpili sme ho mestskej polícii, ktorá preverí obidve vozidlá.
Kto? Mestská polícia
Kedy? Jún/Júl

Gabriela Bedard
MsÚ
28. máj 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet. Mestská polícia skontrolovala uvedené vozidlá, pričom bolo zistené, že vozidlo nenapĺňa zákonné znaky vraku a má platnú STK a EK. Nepoužívaním vozidla majiteľ neporušuje žiadny predpis.
S pozdravom


Vladislav Kunák
MsP MsÚ MA
28. máj 2019

Marek

To je pekne ze neporušuje žiadny predpis a majiteľ jedného auta bol dneska pri ňom a odišiel čiže ani nebýva tam kde ma odstavené auto a ľudia ktorý majú trvalý pobyt na tej adrese môžu trpieť tým ze teraz si tam indivíduá od parkujú auta a nechajú ich tam a ľudia ktorý tam bývajú nech parkujú kde chcú a mamičky s deťmi nech ich nosia z druhého konca parkoviska akože super riešenie gratulujem k takýmto zákonom a k extrémne rýchlemu zbavená sa problému aj mestskej polície. To sa nedá kontaktovať majitej a keď nemá na adrese trvalý pobyt aby odparkoval auto preč aby nebránil druhým v parkovaní už aj tak na asi naj vytazenejsom parkovisku v meste
30. máj 2019

Martin Grujbár

Bohužiaľ neexistuje žiadna zákonná možnosť. Ak o nejakej viete tak sem s ňou. Mestská polícia musí konať v zákonných možnostiach a nie podľa niekoho svojvôle !

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania