Hviezdoslavova-cesta-prejazd nákladných vozidiel

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

Vyriešený

Už sme dlho neboli vytopení - úsek Hviezdoslavova ulice od Cesty Mládeže po Kozou začali po nej jazdiť plne nákladné autá červené Mercedes a Tatrovky a máme za týždeň úplne rozbitú cestu a zasypané a upchaté kanalizácie. Pri prejazde sa nám porad domy trasu.Do kedy sa budú páchať na našich súkromných majetkoch škody a nikto s tým nič nerobi. Volakedy pred tromi rokmi tam boli značky zákaz vjazdu nákladných vozidiel zmizli.Podlazie cesty na tomto úseku je 7cm asfaltu a 10 CM kameňa a pod tým čierna zem.Prosim čím skorej zabráňte ďalším katastrofám lebo začnú praskať prípojky voda,plyn, odpad!

22. január 2020

Odpoveď samosprávy

Kanalizácia bude skontrolovaná a prečistená.
Situáciu s dopravným značením preverí útvar výstavby a životného prostredia - odbor dopravy.

Gabriela Bedard
MsÚ
03. február 2020

Tadeas

Super, vďaka týmto tatrovkám nám praskla vodovodna pripojka. Vodari zaujali stanovisko to neni náš problém, od uzáveru patrí potrubie majitelovi nehnutelnosti. Takže si to opravte na vlastne naklady. Nehovoriac o zablatenej celej ceste a odrazenom spätnom zrkadle na aute. Že ĎAKUJEME
10. február 2020

Odpoveď samosprávy

Hviezdoslavova ulica spadá do oblasti obytnej zóny, vyznačenej príslušnou tabuľou, ktorá je doplnená dodatkovou tabuľou okrem dopravnej obsluhy. Napriek tomu sme požiadali investora stavby, aby odklonil dopravu z Hviezdoslavovej ulice.
Váž. pán Tadeas, čo sa týka prasknutej vodovodnej prípojky, ak viete kto spôsobil poškodenie, treba osloviť priamo vinníka a riešiť to ako poistnú udalosť. V prípade, že nemáte túto informáciu, treba si dať vypracovať posudok a nahlásiť škodovú udalosť na príslušný stavebný úrad.

Gabriela Bedard
MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania